0 oy
91 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
9 aylık durmuyor kızlar emekliyorher yere çıkmak istiyo gezmek istiyo kucakta felan ağlıyo bırak deyince bir şeyleri napmalıyım ki karnımdaykende aşırı hareketliydi zatrn 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla benim oğlumda aynısı, şuan 12 aylık. 1 saniye durmuyor ama hiperaktivite olduğunu düşünmüyorum. Çocuklar etrafı keşfetmeye, enerjisini atmaya çalışıyor normal. Hiperaktivitede uyku bozuklukları gibi birçok semptom oluyor bildiğim kadarıyla. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim kızımda öyle bir ara bende düşündüm ama herkes aynı şeyden muzdarip olduğunu düşününce anladimki o dönemlerde çoğu bebekler oyle
0 oy
(4,088 puan) tarafından
Daha çoookkk erken bu teşhis için bi okul çağına gelmesi lazım şuan bebeğinin dikkat süresi 2 dakika ancak ve böyle olmayan bebek neredeyse hiç yok ben 9 aylıkken sehpa vazo her şeyi kaldırdım yere Boydan boya pike serdim kafası değecek yerlere yastıkları koydum ordan oraya yuvarlanıp emekleyip durdu arada kanepeden tutup kalkıyordu 20 aylık hala durmuyor ama buna hiperaktivite diyemeyiz 
0 oy
(448 puan) tarafından
Bwnim kızım  5 dk dinlenmez tv izler ayakta ziplar koşar birseyler kurcalar bunalıyorum  izlerken dur duragi yok yemek yerken oturur harici cok nadir sakin sakin oynar ... herseye  olmaz der 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 206 göst.
28 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Acemianne48 (40 puan) tarafından soruldu
+3 oy
3 cevap 62 göst.
0 oy
3 cevap 189 göst.
16 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Emine_ozder01 (189 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 185 göst.
30 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde alparslaninannesii (1,063 puan) tarafından soruldu

409,066 soru

12,294,898 cevap

38,302 kullanıcı

Kategoriler

...