0 oy
446 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,325 puan) tarafından
Kızlar bu yaz tatile gittiniz mi ya da gidecek misiniz ? Gidenler nereye gitti ? Ben çok istiyorum ya her sene giderdik ama bu sene bebek var 15 aylık. Durmayan bir bebek o yüzden bu sene gidemicez gibi çok üzülüyorum bu duruma :( gidersek bize ve paranıza yazık olur muhtemelen bir şey anlamayız :) o yüzden seneye inşallah kıştan almayı düşünüyorum tatili. Bu sene de günübirlik güzel denizlere gidiyoruz bebegi anneme bırakıp. ama tatil yerini tutmuyor. Sizde durumlar ne ?

26 Cevaplar

0 oy
(403 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
İkizlerim var 10 buçuk aylık ve tayinciydik o yüzden gidemiyoruz inşallah seneye
-Reklam-
0 oy
tarafından

Gidecektik gercekti hayal oldu :'(

0 oy
tarafından
1 hafta gittik ama kesmedi haftasonu yakın yerlere kaçıyoruz 
tarafından
Ahaaaa bu ben :) biZde hafta sonu full sokaklardayz :)
tarafından
Geçen hafta senin dediğin yere gittik bu hafta evdeyiz gibi kaynanam geliyor çünkü ☺️
tarafından
Evet gördüm şelaleli yer :) kalp yarasıda olmasa göremicektim orayı :)
tarafından
Sende gel beraber gidelimmmmmmmm
0 oy
(7,939 puan) tarafından
Ddibimde deniz var oraya bile gidemiyorum ki tatil 
(5,481 puan) tarafından
Bu ben tam olarak
0 oy
(5,481 puan) tarafından
O ne ki, nasıl bişey yeniyo mu, tadı nasıl? Antalya'da yaşamama rağmen daha deniz yüzü görmedim 
(7,939 puan) tarafından
Ooo bu ben
Neresi kız Antalya'nın
(5,481 puan) tarafından
Muratpaşa meltem tarafındayım
0 oy
(4,093 puan) tarafından
1 haftalığına İstanbul’a gittik bayram da onun dışında yakın şehirlere haftasonu gidip gezip geliriz yazın çalışmıyorum hep evdeyim ama eşim çalışıyor o yüzden ancak bayramdan bayrama vakti oluyor tatile gitmek için 
0 oy
(4,100 puan) tarafından

1 ay önce gittik canm 17 aylıktı inn benm kızmda çk huysuz durmayan Bi bebk normlde Allah tan olck tatili çk sevdi sürekli denizde oynadı kendi kendine ve hç uykuyu sevmez Di ama bi uyudu Bi uyudu şaştım kaldm 4 gnlüğne bodruma gittik biz tabi eve dönünce kaldığmz yerden devm :)

0 oy
tarafından
Gittim geldim kizimla 17 aylik ti iyi gectii
0 oy
tarafından
Şu an yeni doğum yaptım 40ımdan sonra bir hafta askeri kampa gidicem o yeterli bana bu sene. Seneye daha iyi planlarımız var inşallah. 
0 oy
(1,541 puan) tarafından
47 gunluk bebeğim var gidemicez ama yakına belki denize gideriz ailecek yada pikniğe 
0 oy
tarafından
Byramda 1 haftaligina didime ailemin yazligina gittik geldik biz seneye daha uzun gidicez insallah
0 oy
tarafından
Bizimkilerin tatil anlayışı memlekete gitmek fındık toplamak..ben bu sene istemiyorum dedim 2 çocukla gidemem kusuyorlar ordaki tuvaletlerden korkuyorlar.dağın başında bir köy.eylülde okul açılacak masrafımız olacak.1 hafta için o kadar masrafa değmez
0 oy
(14,159 puan) tarafından
Vallahi senelik izne çıkıyoruz Ağustos 15te İzmir'e kaynanamlara ordan da kaçıyorduk tatile ama busene iki cocukla sanmyrm zor olur hrlde tekken rahatti da
0 oy
tarafından
Ah bacım ah ne tatili balayına bile gidemedim daha geçen sene temmuzda evlendik kayinbabam bize ev verdi içini tadilat yaptırdı esya aldı düğün kına derken çok masraf yaptı dedim seneye gideriz balayına dedim eşime onlarda hemen kabul etti bu sene kaynim evleniyo bu kitlikta yeni lux daire aldı onlara varsın alsın eltime feda olsun da keşke ayrımcılık yapmasalardi en azından bu balatina gitseydik bu sene de çocuk var tatili geç çocuğu alıp markete bile gitmiyoruz goturmuyo çocuk küçükmüş 
0 oy
tarafından
Kapıdan dışarı çıkıp bir tur attık tatil sayilmi 
0 oy
(15,036 puan) tarafından
Gecen sene kızım 15 aylikti gittik Şimdi 29 aylik kızım 4 sylik oğlumla nasipse ağustos 20 de gideceğiz:)
0 oy
(2,384 puan) tarafından
Gitmek istiyorum ama kızım 10.5 aylık, oto koltuğunda durmuyor. Sırf yolculuktan korkutma eşime gidelim baskısı yapamıyorum.
0 oy
tarafından
gecen sene oglan kucuk dedik bu senede ben hamileyim sicaklar basiyo gozum kesmiyo seneyede doğan bebek kucuk deriz akahja
0 oy
tarafından
Ben Romanya’ya gittim 10 gün kaldım Ağustos ortası gibi Tekirdağ’a denize sonra Eylül sonunda yine Romanya’ya gidicem
0 oy
(6,169 puan) tarafından
Bu sene igdir da 1 hafta samsunda 1 ay marmariste 12 gun kaldim geldim cok güzeldi 11 aylık oglum vardi sorun yaşamadım sudan cikmadi balık gibi

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 839 göst.
9 Haziran 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde bbsradrkk (1,650 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 327 göst.
26 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Rumeysanurr (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 300 göst.
16 Ağustos 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde NM 2018 (1,086 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 233 göst.
23 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde dorugunannesi04 (202 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,063 soru

23,838,716 cevap

319,251 kullanıcı

...