+1 oy
565 göst.
Diğer kategorisinde (913 puan) tarafından
Kızlar bugün bi tanıdığımin eşi tarafından aldatildigini ve boşandığıni duydum çok etkilendim kızı çok iyi tanimasamda severdim bu aldatan erkeklerin Allah belasini versin bide yillardir devam eden biseymis kızda o kadar temiz kalpliki diğer kiza üzülüyordum kandırılmış diye bosaniyosun diye eski eşine sevinç dolu kadın ses kaydi atmış onu duyunca Allah ikisininde belasını versin dedim diyor daha gencecik ya Allah im kader etmesin dayanma gücü versin inşallah bu nasıl bir devir oldu hergün burdada okuyorum çok üzücü ilk ağızdan duymak daha da bi kötü etti beni

8 Cevaplar

0 oy
(4,990 puan) tarafından
Bu erkeklerin genetigiylemi oynandı noldu 
(913 puan) tarafından
Valla ben şöyle düşünüyorum genelleme yanlış tabi ama çoğunun içinde vardı zaten şuan bu sosyal medya ve iletişim araçları sayesinde de bu kadar yayıldı. Ama evde zaten bı eşin varken ne b.k yemeye başkasıyla ilgilenirsin ya Allah kader etmesin çok üzücü kızın gözleri parlardi eskiden şimdi o kadar yorgun gördüm ki daha çok yeni bi kaç ay olmuş çok dokundu bana o halde görmek
(4,990 puan) tarafından
O b.oku yerler sonrada itten pişman olurlar ama iş işten geçmiş tir
Farkındaysanız erkekleri yoldan çıkaranlarda bizim hemcinslerimiz malesef ki
(913 puan) tarafından
Maalesef öyle canim. İnan evli bekar da dinlemiyor. Yaşadığım yerde eşime karşı laubali olmaya çalışan bı kadın var mesela evli barkli bi hareketine denk geldim ya sen de daha yeni evlisin mesela derdin ne tabiki eşime de söylemedim ama direk muhabbeti kestim heryerde varlar maalesef.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Amin canım çok kötü bir durum gerçekten Allah kimseye yaşatmasın 
(913 puan) tarafından
Amin amin kuzum ya Allah uzak etsin eşlerimizi de şaşırtmasin inşallah
0 oy
(3,167 puan) tarafından
Senin için eşini altadan yarın başkası içinde seni aldatır. Ama bazı kadınlar bunu göremeyecek kadar kör. Arkadaşın için çok üzüldüm Rabbim güzel kapılar açsın inşallah.
(913 puan) tarafından
Kesinlikle öyle zaten erkekler dışarıdaki kadını daha ilgi çekici bulmalarinin bana göre en büyük sebebi bi sorumluluk altına girmiyor olmalari napiyorlarki gidip yatip kalkip keyiflerine bakiyorlar bide o kadinla tatil filan ayarlamis ******** karısına da arkadaslarla gidecem senlik degil ora filan diyomus bende çok üzüldüm canim ya. Çok duyuyorum ordan burdan ama direk kızcagiz anlatti o an ben yaşamış gibi kötü oldum
0 oy
(4,425 puan) tarafından
Oturup ağlamak yerine iki rekat şükür namazı kılsın kurtulduğu için iğrenç ya iğrenç mezhep yok din yok allah yok e haliyle korku yok ne olacak herhalde ki sevinç solu ses kaydı atacak rezil 
0 oy
tarafından
İyiki gencecik. Gencliğini harcatmamış. İnşAllah güzel hayatı olur 
(913 puan) tarafından
Öyle canım da harcanan harcanmis sekiz senesini vermiş heralde küçük evlenmiş Allah tan çocuğu yok da o yavru bari ortada kalmamış
tarafından
Üzüldüm evet. Kadınlara oluyor olan
(913 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
tarafından
Allah akıl fikir versin yuva yıkanın yuvası olmaz yaptıkları yanına kalmaz inşallah
(913 puan) tarafından
Amin canim inşallah
0 oy
(1,674 puan) tarafından
Bekarların suyu çıktı sanki evli adamlara göz koyuyorlar 
(913 puan) tarafından
Maalesef canım
0 oy
(14,574 puan) tarafından
Hepsi imam zayıflığından
(913 puan) tarafından
Tabiki o da var ama tek sebep bu değil aç gözlülük mü desem ne desem karakter bozukluğu yada

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,074 göst.
12 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Habis57 (2,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.
16 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Anne.adayii (935 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 156 göst.
19 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Oykumasal (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 270 göst.