0 oy
369 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

image

dedesi oğluma aldı bundan kullanan varmı sesi nereden açılıp kısılıyor bulamadık bu arada oğlum 15vaylık bu tarz telefonları seviyor alo demeye çalışıyor :) 

5 Cevaplar

0 oy
(7,806 puan) tarafından
Kız zaten küçücük telefon pille çalışıyodur muhtemelen pil tak çalışır güle güle kullansn kuzucuk
tarafından
Çalışıyor ama sesi kısık biraz
(1,451 puan) tarafından
Sesinin yükselebilecegini düşünmüyorum o kadardır zaten sesi
-Reklam-
0 oy
tarafından
düzenlendi

Bunu bilmiyorum da bizde de e bebekten almıştım kızım onu alıp kulağına koyuyor sürekli ama geçen yere vurdu kırdı cadi :D Bu nasil canim ne özellikleri var 

Aha bu canım 

image

tarafından
Sorma canım mutfakta fayansin üstüne vura vura kirdi o kırmızı ışık yanan yeri var yaa üstte orası paramparça oldu bende bantladim dedim bir şey olmamıştır baktim çalışmıyor alıp getiriyor arada ağlıyor niye çalmıyor diye bana sen bas diyor düğmelerine ☺ yine alacam mecbur çünkü çok sevmisti cadi nasıl bir güçle kirdiysa
(2,781 puan) tarafından
Yaa kıyamam öyle yaptıkları zaman da insan vicdan yapıyor :)
tarafından
Vallahi oyle canım ona başka bir tane aldım piyano gibi bu da çok güzel yüzüne bakmıyor gidip gelip o kırık telefonu eline alıp kulağına koyuyor ☺ bak yenisini yorumuma ekledim canim ☺
(2,781 puan) tarafından
Bu da çok güzelmiş aslında canım ama birşeye taktılar mı takıyorlar :)
tarafından
Evet evet canım bende kıyamadım atayım sürekli kulağına koyuyor dedim yenisini alana kadar kullansın bantladim iyice açamasin diye ☺ bunun da bir sürü özelliği var hayvann sesleri şarkı söylüyor masal anlatıyor sayıları söylüyor ışıklı bir de o ışıkları yanıyor çok güzel ama gel gör ki yüzüne bakmıyor
0 oy
tarafından

Acaba sesi o kadar mı ki? Tüm tuşlara basinca aynıysa başka yer yoksa o kadardır

Bizimki de böyle anneannesi oğluma almıştı

image

(3,192 puan) tarafından
Aaa bizimki de bundandi dayısı almisti ama oğlum tabiki sağa sola ata ata içinden geçti :D
tarafından
Kız bunun sesi acayip çok çıkıyor :)
tarafından
Kız sesi çok ama orda ses yeri var kisiyorum ben hoparlör işareti yerinden üç veya dört kere basınca baya kisiliyo
tarafından
Kıssan nolır geri açıyo benim kız :)
tarafından
Ahaha benimkide her yere bastığı için ona basınca açılıyor arada kisiyorum:)
0 oy
(1,266 puan) tarafından
Nerde acaba fiyati nedr ne dye geciyo
tarafından
68 tl ye aldık bizim burada büyük oyuncakçıdan
Aynalı müzikli bebek telefonu yazınca çıkıyor nette
(1,266 puan) tarafından
Tmm cnm
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Evet kullandık ses ayarı yok tek çalışıyor pille 
tarafından
Fırlatma huyu var acaba ne zaman fırlatmadan oynar merak ediyorum:)
(5,219 puan) tarafından
21 aylik sıkılınca hala aynı fırlatır:)  1 saatte bir oyuncaklari değiş tokuş yap cok oyuncak verme tek tek ver canım sıkılmasın bianda hepsinden merak etsin
tarafından
Aaa evet öyle yapayım teşekkür ederim
(5,219 puan) tarafından
Rica ederim cnm sağlıkla büyüsün insallah
tarafından
Amin sağol

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 307 göst.
0 oy
7 cevap 297 göst.
15 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sevda01 (2,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 444 göst.
25 Mart 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zuhallinaaa (1,057 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 157 göst.

Kategoriler

1,494,923 soru

24,422,261 cevap

351,665 kullanıcı

...