Sıkıldım sohbet edek
Yapanlar neler yapıyorlar bizde yapalım sjghjkshjksj
Dişlerimi fırçalamak
Oldu bitti
Valla yprgunum ugrasamam eskiden nasil yapardim ahh simdi bi tek gece bile temizlik yapiorum sabaha hazir olsun die
Dur anlatam çamaşırsuyu cif deterjan yağ çöz karıştırıp güzelce mutfağa cila Çek uyu al sana bakım el bakımı nerde üşüttüm değiştirip yatıyorum sabah bakım aklıma eserse makyaj varda birde gece onu silerim yeter çok bile
Dişlerimi fırçaladım elimi yüzümü ayaklarımı yıkadım pijamalarımı giydim yatağa girdim bu kadar başka bakimim yok
Her gece uyumadan önce kıl maskesi yapıp iyice yıkayıp kremlenip uyuyorum
Makyajımı silip, cildimi köpükle temizledim. Dişlerimi fırçaladım,yüzüme kollajen etkili maske yapıp yıkadım arkasından güzelce nemlendirdim şimdi uyuyacağım
Valla yatağı zor buluyom
En guzel yaptığım bakim çişimi yapıp rahatça yatarım 2 tane ufak bebek gece en rahat yaptığım bakimim o biri 4 yaşında biri 2 yaşında
Şuan Bülent Ersoy beni Görse tövbe ederdi
Duş, diş, Selin Ciğercinin aydınlatıcı yüz kremi, C vitamin serumu sürdüm yüzüme.
Dİrsek ve diz kapaklarıma, kaşlarıma saf vazelin sürdüm. Ayak topuklarıma da sürdüm tabii.ellerime hindistan cevizi yağı, hamiş karnıma saf kakao yağı.
Genital bölge aydınlatıcı kremimi de sürdüm yatıyorm
Üstümü çıkarmaya vaktim olmuyor bazen ne bakımı
Ne bakımı bacım 2 buçuk yaşında sanan var 4 dedimi kalkıyor gecem gündüzüme karıştı
1,488,889 soru
24,336,692 cevap
345,883 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın