0 oy
75 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben kızımla oğlumu büyütmüş ellerinde üniversite  Diploması ve mezuniyet kıyafeti ile bu birinciliği annemize hediye ediyoruz diyerekten üniversite mezuniyeti konuşmasını çok hayal ediyorum. Düşünsenize çocuklarımız üniversitede 1. Olmuş tüm okul arkadaşları ve onların velileri karşısinda kurside konuşma yaparken bu birinciliği beni büyüten aileme borçluyum diye konuşuyor. Çok gurur verici çok onurlu bir şey. Şuan bile düşünürken gözlerim doluyor. Benim en büyük hedefim çocuklarıma o birinciliği yaşatmak. Maddi ve manevi ne gerekiyor ise yaparım yeter ki çocuklarım kendini kurtarsın. Ve daha sonra kızımı gelinlik ile oğlumu damatlikla hayal ediyorum torunlarım için bebek hediyeleri hazırladığımi gelinim damadim torunlarım ve çocuklarım ile aynı sofrada kalabalık bir aile olmayı. Rabbim herkesin gönlüne göre versin en büyük hayalim buydu hiç bir zaman şunum olsun evim olsun arabam olsun hunharca param olsun diye düşünmedim tek düşündüğüm şey çocuklarım onların mutluluğu her şeyden kıymetli benim için. 

1 cevap

0 oy
tarafından
Ben zaman donsun istiyorum .Bu zamanda kalmak daha guzel cocuklar yuvadan uctumu o evin ne tadi kalir :(( tuhaf ama ben gelecegi dusununce huzunleniyorum 
tarafından
Ben hüzünlenmiyorum kuzum aslında eğer evlenmezlerse çoluk çocuğa karışmaz ise üzülürüm sonuçta ben nereye kadar yaşayabilirim onların da hayat telaşı olması lazım ben olmasam kimsesiz kalırlar en azından ailesi yuvası çocukları olduğu zaman ben ölsem bile arkamdan fazla uzulmezler
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 494 göst.
28 Haziran 2022 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,490 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 299 göst.
+1 oy
37 cevap 393 göst.
27 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,896 puan) tarafından soruldu
+4 oy
30 cevap 607 göst.
22 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

407,229 soru

12,223,773 cevap

36,823 kullanıcı

...