0 oy
364 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
havalar cok sicak biz 6 gibi cikiyoruz cokta kalabalik oluyor en çok afganlar falan var siz kacta ckyonuz

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Biz pazar günleri eşimle beraber geziyoruz ailecek hafta içi kızımla tek başımıza Bi yere gitmiyoruz 
tarafından
nedenki cnm bnm oglum durmyo
tarafından
Benımkı o kadar büyük değil canım 15aylık hemde ben çok yoruluyorum ya perişan oluyorum gt gel yokuş in çık
-Reklam-
0 oy
tarafından
Akşam çıkıyoruz genelde çünkü gündüz çok sıcak Nisan mayısta öğlen çıkıyorduk hava ısınsın diye 
tarafından
en az ekime kadar akşam cikiyoz biz
0 oy
(2,755 puan) tarafından
Akşam saatlerinde sevmiyorum çok kalabalık oluyor. Sabah 9.5-10 gibi gidiyoruz tek tük çocuk oluyor. Ama ben çıkarmadıysam dedesi akşam üstü çıkarıyor. 
tarafından
ne guzel cikaran biri varmis
(2,755 puan) tarafından
Kendi ailemle beraber yaşıyoruz canım o yüzden kim müsaitse o çıkarıyor :)
0 oy
tarafından
Benim semtte ne suriyeli ne afgan var..5te yemek yeriz 6 gibi çıkarım yakına gideceksem uzak parksa 5 te çıkarım..akşam kumlu bir parka gidicez biraz uzak kalıyor ama pazara yskın pazara da uğrarım erkenden
0 oy
tarafından
Çok şükür burda ne afgan var nede suriyeliler biz 7 de çıkıp 9 10a kadar duruyoruz 
0 oy
(15,855 puan) tarafından
Ya ögleden önce 10 gibi çikiyoruz yada akşam 6 gibi. Çok sicak oluyor zaten. 
0 oy
(4,695 puan) tarafından
Bizim güvenlikli site akşam ezanından sonra çıkıyoruz çocuklar yorulup direk uyuyo 
0 oy
(12,806 puan) tarafından
7 gibi çıkıyoruz bizde 
0 oy
(301 puan) tarafından

Bizde 5den sonra iniyoruz havalar çok sıcak bizim sitenin kendi parkı var zaten oraya iniyoruz bazen yukardan bakıyorum kalabalıksa inmiyoruz sakinse iniyoruz 

0 oy
(4,295 puan) tarafından
Ben 6.30 7 gibi çıkıyorum akşam... 
0 oy
(4,424 puan) tarafından
Genelde akşam üstü çıkarım ama bu ara hiç çıkmadık ya çocuklarda bunaldı ben işten fırsat bulup da çıkamıyorum bir türlü =/
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Şükür bizim burada öyle suriyeli afgan yk bir tane vardı onlarda gitmiş sanırm biz park konusunda şanslıyız yakınımda 5 tane park vr en uzağı max 5 dk ama hep site olduğundan park sayısı fazla hepsini gezip en az kişi olanda takılıyoruz güneş yakıcılığını kaybedince
0 oy
(3,951 puan) tarafından
7 den önce çıkmıyoruz biz karinlarimi doyurup cikiyorum
0 oy
(878 puan) tarafından
Antalyadayız 7.30 9 arası parktayiz 
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Bizde 5 gini cikiyoruz.
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Bizde 6 yla 8 arasi
0 oy
(1,735 puan) tarafından
7 de çıkıyoruz biz. Büyük 3,5 yaşında küçük 6 aylık. İkisi için en ideal saat. Hergün çıkarmaya çalışıyorum 
0 oy
tarafından
Bi daha park mı tövbe gitmem kaç gündür oğlum hasta parkta enfeksiyon kaptı sanırım ateşi var hep iştahsız mahvolduk salgın da var dikkat edin bence gitmeseniz daha iyi  
0 oy
(2,722 puan) tarafından
Agzımın dibinde park var hiç gitmem ya kapının önünde oynuyor 
0 oy
(387 puan) tarafından
Kızım genelde 4.5 - 5 gibi uyanır. Karnını doyurur hemen cıkarırım. Cünkü uyandıktan 3.5 saat sonra uyuması lazım. Bizim çiktiğimiz saatte çok insan olmuyor. 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 314 göst.
18 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 97 göst.
0 oy
8 cevap 119 göst.
31 Ocak 2025 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,084 puan) tarafından soruldu
0 oy
87 cevap 1,319 göst.

411,521 soru

12,388,239 cevap

43,640 kullanıcı

Kategoriler

...