0 oy
444 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Parkın Bi kısmına şu birikmiş kızıma girme dedikçe inatla girdi ayakları ıslandı tırnaklarını yoldugu için tırnak etleri hep yaralı mikrop kapacak diye kac kere uyardım yok dinletemedim en sonunda tuttum elinden eve getirdim ama getirene kdar bağırdı çığlık attı elimi ısırdı yüzüme vurdu gerçekten rezil etti beni . İki buçuk yaşında hayatımın en zor dakikalarını yaşadım resmen çocuğumun içinden canavar çıktı. Sinirimden agliycam şu an babasının simartmalarinin ceremesini ben cekiyorum

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim oğlumda parktan dönünce canavara dönüyor ')))
tarafından
Çok zor gercekten
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sımartmaktan degıl bu cocuklar tanımak ıstıyorlar herseyı suya basmak ıslanmak ıstıyor daha yapma etme mıkrop kaparsın lafından anlayacak yasta degıller, hergun dısarıdan kavga dovus gelıyoruz vurma yok bızde ama aglıyor bagırıyor cıkarken uc kere dusunuyorum ama yapıcak bırsey yok 
tarafından
Evde her gün küvete oturuyor yada havuzuna ama her gün. tam bi su  hastası ama parkta mikrop kapacak korkusu var. Bide suyun içinde zıplıyor heryeri i batırıyor normalde sözümü dinlerdi ama son zamanlar eşim hep bana aykırı davranıyor çocuğumda ondan yüz buluyor
0 oy
tarafından
oynasin nolcakki ben atarim kumun icine ister suyla oynasin ister toprakla evede gelir yikarim.gecer gider
tarafından
Tırnakları yaralı pis suya sokamam
0 oy
(25,181 puan) tarafından
2 bucuk yaşında çocugun yaptıklarından ne rezil olcan kız cocuk bu olur öule şeyler nolcak 
tarafından
Gerçekten eve gelene kdar agladı mesele ıslanmayı değil anlamamışlar beni hava sıcak zaten tırnakları yaralı mikrop kapar diye izin vermedim
(25,181 puan) tarafından
Olur öyle şeyler cnm bişey olmaz
0 oy
tarafından
Evin içinde bi leğene su koy zıplasın olay kavgaya döneceğine oyuna dönsün 
tarafından
Zaten her gün suyun içinde hava sıcak ama parktaki su pis izin veremezdim
0 oy
(923 puan) tarafından
En zoruda eltim var kusuz parkta oda oluyor bazen benim bebeler beni rezil ediyor ağlıyor tepiniyor park dönüşü kendini yere seriyor gitmem diye sırf buyuzden parka gitmeye yıldım :)
tarafından
Benimki normalde böle yapmaz ama suyu gördü bırakmak istemedi ama şu pis mikrop kapacak diye izin vermedim eve geldim küvete soktum
0 oy
(14,237 puan) tarafından
Benim oğlumda öyle 2bucuk yaşında istemediği bir şey olunca rezil ediyor resmen bir yere gitmek istemiyorum 
tarafından
Çok ağladı bu kez
0 oy
(1,484 puan) tarafından
Valla ben henüz oralara gelmedim 10 ayligiz bakalım nasl olucak 
tarafından
İnşallah zorlamaz seni
(1,484 puan) tarafından
Ay inşallah canm
0 oy
(2,967 puan) tarafından
Kendi çocukluğum geldi aklıma. Mahallede yağmur yağınca su birikirdi çamurlu su tabi kaldırımdan o suya atlamak o kadar keyif verirdi ki oynamaya bayılırdım :D mikrop kapmadım yani eve çamur içinde giderdim hemen beni küvete atıp yıkarlardı :D çocuğum yaparsa da kızmam herhalde ben de atlarım suyun içine...
tarafından
Tırnakları yaralı kizimin
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Tuttum elinden eve getirdim ciglik atti elimi isirdi yuzume vurdu demissin ya bu kisim dikkatimi cekti cok hırçın sanırım yani keske 1 tane su alip yikasaydin o su birikintisinden uzaklastirip oyununa devam etseydi 
tarafından
Çıkmıyor ki parktan eve getirip küvete oturttum
(1,224 puan) tarafından
Bnde parka filan goturdugumde çamur veya su birikintisi varsa ve oglumun yaklastigini gorunce hemen hadi eve gidiyoruz diyorum hemen oyuncaklara yoneliyo sirf eve gitmemek icin :) 2 yasinda benimkide. Koye filan gidince de camurda suda oynamasini engellemiyorum diledigince eglensin sonunda temizliyorum mutlu olsunda yeterki ama yaraymis tirnaklari mikrop acisindanhaklisin evrt

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,380 göst.
5 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 996 göst.
5 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde halalpdgn (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 995 göst.
13 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde halimegokmennn (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 301 göst.
24 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birkoalaannesi (513 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,991 soru

24,394,433 cevap

349,602 kullanıcı

...