0 oy
486 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından
Hamilelikten önce Göğüslerim çok büyük olmasa da biraz vardı kızlar doğum yaptım oğlum 3 aylık meme reddi yaşadık daha zaten bir daha tutmadı ne yaptıysam Neyse gelelim konuya şu an Göğüslerim yok gibi haddinden fazla küçülmüşler anlamıyorum Neden böyle oldu Normalde 80 takıyorum resmen Şu an sütyenimin içi boş Niye böyle oldu Çok üzülüyorum Kendime olan güvenim Sıfırlandı Normalde gece yatarken crop şort giyer yatarım inanın tişörtle geliyorum yatağa sırf eşim o anda görmesin diye eşim böyle şeyleri asla dert etmez Ama ben çok kafama takıyorum çok utanıyorum ya böyle olanınız var mı ameliyat da yapamam bir ton para zaten onu da geçtim zaten eşim izin vermez artık büyümez mi böyle mi kalır acaba Çünkü dümdüz kızlar anlatamam size şu an off ya:(

21 Cevaplar

+2 oy
(6,081 puan) tarafından
Utanacak ne var Allahım yarabbim göğüs kanseri olup aldiranlari düşün belki utanmazsin..
tarafından
Ozlemcim onla onun ne alakası var o hastalık ;)
(6,081 puan) tarafından
Myrtl suan kendini kastigin gibimi..
(6,081 puan) tarafından
Utancak kadar yazmis ya ona istinaden dedim Utancak ne  var olmayi hastalığı düşünsun belki utanması gecer.. gkfkd
(851 puan) tarafından
Sen diyince geçti utanması
(6,081 puan) tarafından
Sevgil post sahibi yazdi anlamadim ki kasinsiniz ne??
-Reklam-
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Malesef öyle sönüyor. Benim de ilk evlendigimde 80 vardı yine. Doğum yaptım emzirdim 1.5 yasa kadar indi gitti resmen ikinci gebelikte büyüdü baya 90-100 oldu gibi doğurdum emzirdim yine balon gibi söndü. 3.ye hamile oldum bunda hamileyken bile büyümedi hiç sismedi doğurdum şuan 3 aylık bebeğim sadece süt dolunca şişiyor yoksa minnacık. Emzirmeyi kesince ameliyat Olcam ben. Hiçbir giydiğini yakistirmiyorum dümdüz duruyor. Eşim de bişey demiyor ama bir iki defa şakasını yaptı zoruma gitti baya. İçten içe o da takık gibi hissediyorum bu duruma. Özgüvenim yok gibi tek çözümü ameliyat malesef 
tarafından
Vallahi ben de çok istiyorum ameliyat olmak ama baktım o resmen 25 bin liradan başlıyor şu devirde de bu parayı vermek lükslük ister Biz de orta halli insanlarız keşke imkan olsa da yaptırsak çünkü aynadan kendime bile bakmak istemiyorum Özgüven sıfır Ya böyle bir şey yok resmen
(224 puan) tarafından
O ameliyatın bi de acısını çekmek var ama , kimbilir ne kadar zordur iz kalma ihtimali de olabilir, ben göze alamam herhalde, benimde emzirmeden sonra cırcıvık oldu sarktı
(3,148 puan) tarafından
Devlet hst leri de yapıyor ama o da paralı mı bilgim yok şuan. Acı ağrı illaki olacak ama en fazla 1 hafta doğumda da acı çekiyoruz yine doguruyoruz neticede. İz kalma ihtimali de bence olmaz olsa da tırnak kadar bişey oluyor ve göğüs altından olunca zaten gorunmez o kadarcik iz de.  Kadın olmak ne zor ya
(224 puan) tarafından
Bu ameliyattan sonra tekrar bebek sahibi olup emzirmek gerekirse bi de böyle bi durum var , süt azalmaz diyorlar ama ben inanmıyorum süt kanalları illaki azalıyordur bu ameliyatta
(3,148 puan) tarafından
Onla alakalı pek bilgim yok şahsen ama benim 3.bebegim doğdu şuan 3 aylık tüpleri baglattim ben daha düşünmüyorum Allah olanlara ömür versin inşallah. o yüzden bende bunda zaman bekledim yoksa baştan beri olmak aklımdaydı. süt konusunda içm rahat olsun diye
0 oy
tarafından
Valla tek çare ameliyat 
tarafından
Çok pahalı ya keşke yapabilsekkk
0 oy
tarafından
Kilo al biraz büyüyor 
tarafından
Tek derdim göğsümmüş gibi yazdım ama kilom da cabası ne kilo alabiliyorum ne göğsüm var ya Nasıl kadınım ben diye düşünüyorum Bazen. Resmen içler acısı
tarafından
Deme oyle yahu sende eee kac kilosun yıllarca 47 kilo gezdim bak simdi diyetteyim sen düşün yaş aldıkça alirsin kiloo
tarafından
Doğuma girerken 60 kiloydum şimdi 46, 41 ile de hamile kalmıştım ben çok sorunlar yaşadım o yüzden çok zayıflamıştım o süreçte
0 oy
tarafından
Bende göğüs uçlarımı çıkarabilsem keşke ya nasıl yapcam bilmiyorum 
tarafından
Benim göğsüm büyük ama üç yok
tarafından
Küçük pompalar var ya işe yarar mı acaba ya
tarafından
Kullandım canım hiç işe yaramıyor
tarafından
O zaman yapacak pekte bişey yok saanırım bebek emdikçe çıkar diyorlar da bebek tutamıyor ki emsin Allah yardımcımız olsun
tarafından
Âmin canım inşallah
0 oy
(10,084 puan) tarafından
Yemin aynı ben sütyen takmazsam erkek gibi dümdüz keşke bir çaresi olsa ameliyat dışında 
tarafından
Hiç sorma dümdüz ya çok huzursuzum
0 oy
tarafından
Benimki de büyük sarktı canım yani büyükase bir dert küçükse başka dert 
0 oy
(662 puan) tarafından
Keşke bağış yapabilsem bende tam tersi büyükler ve bunaliyorum hiç erkeklerin ilgisini de cekmiyo bence göğüs aksine kilolu ve şişman görünüyorsun 
tarafından
Erkekler göğüs sever bence
(662 puan) tarafından
Ne bilim o kadar da değil ya tabi herkes başka bı yeri begenir ama eşin takmiyosa takma sende kafana
tarafından
Takmıyor ama arada bir şakaya vuruyor acaba bu taktığı anlamına mı geliyor yoksa jsjsısısıwı
(662 puan) tarafından
Malesef şakayla gerçekleri söylüyorlar benimkide öyle aman canım ne uzuluyosun ki eşin kilo alsa sen begenmesen emin ol hiç takmazdi seni olduğu gibi sevsin takarsan iyice zAyiflarsin
0 oy
tarafından
Göğüs dikleştirici krem var 

Bir arkadaşım vardı. O 40 lı yaşlarındaydı. 4 çoçuk doğurmuşdu. Ve bendekindün daha güzel göğüsü vardı. Düzenli krem kullandiğini diyordu.
tarafından
Ay Bi araştırayım
0 oy
(804 puan) tarafından
Benim de derdim küçültmek hahahaha. Ama benim sağlık açısından birazcık belim ve sırtım kamburum çok ağrıyor bide hamileyim hele şimdi mahvoldum. 60 kiloyum 95 takardim. Şimdi doğurcam bide sen düşün:)) doktorum da zayıfla karar veririz dedi. Ama küçültme taraftariyim küçük bir portakal olsa yeterli fazlasında gözüm yok çünkü çok fazlalar :)))))
tarafından
Keşkemmm azcık bana verme şansın olsaydı:)))
0 oy
(569 puan) tarafından
Çoklu zayıfsın bende zayıftım bu ara 75 80 anca takardım şimdi normal kilom 85 takıyorum ama zayıflamak istiyorum ben geri 80 olsa yeter 
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Gel birde benimkine bak bir kixim var küçücük göğüs var sudyen boş kaliyir
0 oy
(4,025 puan) tarafından

Benimki de 80di. Emziriyorum şu an 2 yaşında. Bırakıcaz inşallah:blink: Bana da azcık sarkması dışında hamilelik öncesi gibi geliyordu ama eski sütyenlerimden giydim sanki biraz boş ya:ermm:

Emzirmeyi bıraktıktan bi zaman sonra toparlar diyen var inşallah düzelir biraz:sideways:

0 oy
(6,678 puan) tarafından
Çift destekli sütyen giy 
tarafından
Giyerim giymesine de evdeki halimi de eşim görüyor sonuçta onun beni böyle görmesini istemiyorum doğal yolları falan yok mu acaba buna
(6,678 puan) tarafından
Güzellik merkezine git çocuk emzirdikten sonra sunenler için birşeyler yapiyorlar di
0 oy
tarafından
Benm de göğüs sorunum var eskidne vardı süt keislince hiç yok dümdüz olmuş sudeynle var gibi sudyeni çıkardığında dün düz birşey yok 
0 oy
(7,781 puan) tarafından
Haklısın gerçekten kadının özgüvenini kıran birşey bu durum bende başıma gelmeden anlamazdım benimkide sünger gibi oldu(。♡‿♡。)
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Aslinda tek cozum ameliyat degil ki. Sanirim kendin de zayifsin kilo alamiyosun. Spor salonuna gitsen bolgesel calissan gogus buyutmek icin de gidiliyomus oyle duymustum. 
0 oy
tarafından
Küçüğü ayrı büyüğü ayrı dert
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Anaam ne güzel işte kız benimde kücücük kaldı emzirmeyi bırakınca oh mis gibi valla :D 85 beden toparlayıcı sütyen alıyom:D 
0 oy
(1,404 puan) tarafından
ay keşke verilen bisey olsa senle hiç düşünmeden payalsirdim valla :) 
tarafından
Ayy canmsn. Keşke keşkee

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 127 göst.
0 oy
2 cevap 63 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 317 göst.
25 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 344 göst.
1 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mrvnuraldan (379 puan) tarafından soruldu

410,150 soru

12,332,766 cevap

39,286 kullanıcı

Kategoriler

...