0 oy
113 göst.
Aile kategorisinde tarafından
2. gebeligim ilk 30 haftalikken anca cikmisti karnim ama ikincide hizli cikar diye duydum kilo aldim ama karnim yok hic

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bebeğe kilo aldıracak besinler tüket canım özellikle gece uyandıkça ayran iç çok faydalı
tarafından
kilosunu falanda bilmiyorum ama haftasyla uyumlu dedi doktor
(662 puan) tarafından
Ya dur bende hamileyim yapıp dolaba atım her gece içerim zaten kalkınca insan bı susuyo ki sorma
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben 30 haftalikken karnım bi anda çıktı sjsjjssj
tarafından
benim ikinci ya ciksin istyorum
tarafından
Benim ilkti şuan 6 haftalık bakalım 2.gebeligim nasıl olacak sjsjsj
0 oy
(662 puan) tarafından
Canım bende 22 haftaligim inan dün parka hamile olduğumu duyanlar şaşırdı ilk kızımda da öyleydim bebeğinin gelişimi karınla alakası yok hafta uyumuna bak 
tarafından
kiz bende kilo aldim bâya ha diguma 100le girerim
(662 puan) tarafından
Nasi karnin yok o zaman vardır da kilon varsa bence ondan şuan gorunmuyodur zaten bebeğim şuan çok küçük çıkmaz ki benimde açık bar
tarafından
dar giyince belli ama bol giyerim genelde
(662 puan) tarafından
Bende bol giyiniyorum daha iyi boşver sen bebehim gelişimini takip et napcan göbeği son aylar patlarsin zaten
tarafından
ahhah tamam
0 oy
(9,509 puan) tarafından
İç karnın geniş demek ki benimde doğuma 1 hafta kala hastaneye gidince hamileler kaç haftalık diyordular işte bugün yarın gelebilir diyordum şok oluyorlardı emin mısın mümkün değil ne kdr küçük fln diyordular keşke şuan doğuma 1 bir hafta olan fotumu atsam şok olursun ztn 19 hafta daha küçük 
(9,509 puan) tarafından
Benimde ikinci hamilelikti
tarafından
yaa bilmiyorum kaynanam falan niye karnin yok fiyor
tarafından
Benimde karnım yokdu iç karnın büyük 7 aydan sonra çıktı ama gine bol giyince belli olmuyodu
0 oy
(2,366 puan) tarafından
Benim üçüncü ikisi sezaryen ondanmi bilmem Vala çok var karnım 60 kiloydum şuan 66 kiloyum bilmiyorum millet hiç yok diyor bana cok geliyor sahsen
0 oy
(6,681 puan) tarafından
2.cide genelde çıkıyor tuhaf
0 oy
(339 puan) tarafından
Kız iç rahmin geniştir memlsketen geldim   1 hafta öncesine kadar dogurmama 2 3 hafta kaldı sen naısl hamilesin karnın nerde bebegi nereye sakladın aynı 2 3 aylık gibisin diye çok laf işittim ama ben doktoruma sormuştun iç rahmin geniş demişti çok şükür bebegimin kilosuda iyiymiş hatta iri bir bebek bile dedi doktor ona ragmen yok gibi karnım seninde öyledir endişelenme benimde 2 ci hamileligim ilk kızımda da öyleydim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 81 göst.
11 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Ayasa (1,285 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 66 göst.
28 Temmuz 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 134 göst.
7 Aralık 2021 Aile kategorisinde Serappppp (384 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 504 göst.