+1 oy
384 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar dün aylardir beklediğim hollywood gülüşü diye adlandirilan bi nevi estetik sayilan operasyon için gitmiştim hatta post aćmistim hâla duruyo merak edenler baka bilir. Diş etlerimin görüntüsünden ve dişlerimin hizasindan rahatsizdim neyseee. 

Dün doktor son kez tomografi istedi dişimde ki enfeksiyon gitmişmi diye bakmak için. Çenemde kist olduğunu gördü ve oldukça buyuk dedi alt çenemi komple kapliyomus. Biliyodum kist olduğunu ama devlet hastanesinin yanlis yönlendirmesi ve ilgisizliği yüzünden salladim bu olayı çünkü son gittiğimde önemsiz birsey kendiliğinden geçer dediler ondan bi önce gittiğimde alinmasi lazim ama baska doktora gozuk diyip en son gittiğim ankara tepebaşi hastanesine yönlendirildim. Onlarin bana "önemsenecek birsey degil" demesiyle bende doğal olarak boş verdim,ama ben ne biliyim hayatimin hatasini yaptiğimi.. 

Haftaya çarşamba acil olarak ameliyata alinicam normalde dün hemen alacaklardi ama cumartesi günü avukatla görüşmem var. Ve en az 1 ay konuşmamda aksamalar olacak o yüzden carsambaya geliyim dedim. 

Hayatta en korktuğum şey ameliyat ve gercekten riskleri olan bi ameliyat olacak kistlerim sinirlemin içinde ve beyine bağlanan sinirler ameliyattan sonra veya ameliyat sirasinda bi komplikasyon gelişirse yüzümün sol tarafi felçli kalicak. Nasil bu kadar ciddi birseyin ihmali oldu anlamiyorum gercektende. 

Özel klinik acaba parami koparmaya calisiyo dedik babamin arkadaşı gazi üniversitesi hastanesinin diş bölümünün dekanı babam ona sordu ama oda ayni şeyleri söyledi. 

O kadar moralim bozuk ki hayatim alt üst olacak iyileşme süresi en fazla 1 sene diyo doktor 1 sene boyunca o tarafina ruzgar bile deymiycek dedi cunku çene kemiğimde alinacak kistler her yeri sarmiş. 

Daha önce çene kisti ameliyati olan varmi kizlar bana bilgi verseniz

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Peki nasıl bir belirti verdi ilk başta herhangi bi rahatsızlık yaşıyor muydun 
tarafından
Sadece araliklarla sol yuzum uyuşuyodu baska bir sorun yoktu
tarafından
Hmm geçmiş olsun umarım kolay gecer
-Reklam-
0 oy
tarafından
Haaaa İrem al.sana bilmem neyin gülüşü durduk yere kaşınma bence baska dr gitt sen hic rahatsız deyilsen neee bu deli saçması sey nerden ciktii beee
tarafından
Maalesef abla koca dekan gördü. Vardi zaten biliyodum ama bu kadar vahim oldugunu bilmiyodum bana dua et yeter
tarafından
Rabbim şifa versin canim Dr ilacını rast getirsin inşallah
0 oy
(2,570 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun her şeyin başı sağlık. Çok dikkat etmen gerekiyor ameliyat sonrası. 
tarafından
Cok saol canim. Elimden geldiğince dikkat edicem hayirlisi bakalim
0 oy
(324 puan) tarafından
Canim benim teyzem oldu onunkıde cok ilerlemişti seni korkutmak gibi bir niyetim yok moralınide bozmak istemem sakım yanlıs anlama beni sakın tedavini aksatma benim teyzem 3 sene once yenik düştü kaybettik 
tarafından
Biliyorum canim diş kisti diyip gecmemek lazim ölümle hatta daha kotusu felçle bile sonuclaniyo
(324 puan) tarafından
Aynen oyle canim allah esirgesin
0 oy
(657 puan) tarafından
Bende oldum çene kisti ameliyatı komple alt dış etlerim Bir köpek disimden diğer köpek dişime kadar kesilip temizlendi astinin karşısındaki gazi üniversitesi diş fakültesi Hastanesi'nde gerçekleşti geçen sene Ocak ayında 
tarafından
Zaten ankarada diş diyince öncelikle gazi hastanesi geliyo canim oranin dekani gordü benim sonuclarimi zaten. Bu gittiğim ozel poliklinikte ki doktorda gazinin doktoru yani emin ellerdeyim biliyorum. Kac gunde iyilesti tamamen ne yiyip ne içtin biraz o süreçten bahsedermisin
(657 puan) tarafından
Öncelikle İlk üç gün zor oluyor ağrı olmuyor verdikleri ağrı kesiciler kesiyor fakat amaliyat öncesi elinin altında bolca küçük meyva suları sütler olsun yemek yiyemessin İlk iki gün sonrası ılık şeyler tuketirsin ayrıca amaliyattan sonra sonraki İlk gece mutlaka yastığının üzerine sıvı geçirmez yastık Alezi sermen lazım çeneden sabaha kadar biriken kanlar uyuduğun anda boşalacaktir ayrıca normal hayata dönmen Bir hafta alacaktır konuşmada herhangi Bir bozukluk olmaz yani Benim olmadı
(657 puan) tarafından
Çene Hemen iyileşmeye meyilli olduğu için bu arada lokal uyuşturma yapıyorlar uyutmuyirlar ben amaliyat olduğumda üç aylık hamileydim beni lokal de olsa çok az uyusturdular her darbeyi hissettim ama seni tam uyustiracaklari için hissetmessin sadece azı dişleri hissedersin onunda sebebi sinirler orda olduğu için hiç panik yapma

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 319 göst.
6 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gulnazkrblt (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 103 göst.
3 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yarali (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 211 göst.
15 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sekerparemm (738 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 111 göst.
7 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,457 soru

23,665,725 cevap

309,243 kullanıcı

...