Kizlar dün aylardir beklediğim hollywood gülüşü diye adlandirilan bi nevi estetik sayilan operasyon için gitmiştim hatta post aćmistim hâla duruyo merak edenler baka bilir. Diş etlerimin görüntüsünden ve dişlerimin hizasindan rahatsizdim neyseee.
Dün doktor son kez tomografi istedi dişimde ki enfeksiyon gitmişmi diye bakmak için. Çenemde kist olduğunu gördü ve oldukça buyuk dedi alt çenemi komple kapliyomus. Biliyodum kist olduğunu ama devlet hastanesinin yanlis yönlendirmesi ve ilgisizliği yüzünden salladim bu olayı çünkü son gittiğimde önemsiz birsey kendiliğinden geçer dediler ondan bi önce gittiğimde alinmasi lazim ama baska doktora gozuk diyip en son gittiğim ankara tepebaşi hastanesine yönlendirildim. Onlarin bana "önemsenecek birsey degil" demesiyle bende doğal olarak boş verdim,ama ben ne biliyim hayatimin hatasini yaptiğimi..
Haftaya çarşamba acil olarak ameliyata alinicam normalde dün hemen alacaklardi ama cumartesi günü avukatla görüşmem var. Ve en az 1 ay konuşmamda aksamalar olacak o yüzden carsambaya geliyim dedim.
Hayatta en korktuğum şey ameliyat ve gercekten riskleri olan bi ameliyat olacak kistlerim sinirlemin içinde ve beyine bağlanan sinirler ameliyattan sonra veya ameliyat sirasinda bi komplikasyon gelişirse yüzümün sol tarafi felçli kalicak. Nasil bu kadar ciddi birseyin ihmali oldu anlamiyorum gercektende.
Özel klinik acaba parami koparmaya calisiyo dedik babamin arkadaşı gazi üniversitesi hastanesinin diş bölümünün dekanı babam ona sordu ama oda ayni şeyleri söyledi.
O kadar moralim bozuk ki hayatim alt üst olacak iyileşme süresi en fazla 1 sene diyo doktor 1 sene boyunca o tarafina ruzgar bile deymiycek dedi cunku çene kemiğimde alinacak kistler her yeri sarmiş.
Daha önce çene kisti ameliyati olan varmi kizlar bana bilgi verseniz