0 oy
155 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,275 puan) tarafından
Kizlar babam prostat kanseri bir değer hesaplaması yapılıyor bilen bilir babamın 5+5=10 yazıyor bu netten baktığım kadarıyla en agresif olan cinsiymis yanlış anlamamisimdir heralde bugün kemiklerine de işlediğini öğrendik bilen yakınlarından bu durumu yaşayan aydınlatırsa sevinirim.

4 Cevaplar

0 oy
(12,805 puan) tarafından
Bilmiyorum post üste çıksın Allah acil şifalar versin inşallah 
(3,275 puan) tarafından
Sağol canim inşallah
-Reklam-
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Allah şifalar versin kuzum 
(3,275 puan) tarafından
Sağol canım inşallah
0 oy
(236 puan) tarafından
Benim annem safra yolu kanseri ve kemikte akciğer de karaciğer de vücudunun Bir çok yerinde yayılma var yani metestaz 4evre de yani iki sene olucak nerdeyse tedavi görüyo ve benim annem daha 53 yaşında şuan da hastanede durumu çokta iyi değil ama herşeyi bilen Rabb'im sabırla belki iyi olur diye bekliyoruz Rabb'im sizede bol bol şifa ve güç versin inşallah 
(236 puan) tarafından
Bu arada benim annem inkide en ırsi en kötü huylu olanın danmış oyüzden bayağ bi yayılma var Annem de akıllı ilaç bile uymadı çok zor gerçekten Rabb'im yardımcınız olsun
(3,275 puan) tarafından
Canım geçmiş olsun benim babamda 57 yaşında bize de agresif denildi daha bugün tedaviye başlandı bizde şeker problemi için gittik kanseri duyduk şok olduk duyduğumuzda zaten son evredeymis :(
(236 puan) tarafından
Benim annem inde omzunda bi ağrı şişlik le gittik biyopsi yapıldı ve oraya kadar atmış tümör ilk öğrendiğimiz zaman dördüncü evreydi en fazla 6ay yaşar dediler bize ama biz durmadık Ankara İzmir Konya götürmedigimiz prof.kalmadi iki yıldır kemoterapi ler ilaçlar çok iyiydi Annem ama son iki aydır hiç iyi değil bir aydır kemoterapi bile alamiyo doktorlar ilaçlar ağır gelir kaldıramaz artık diyo Annem son aldığı kemoterapi nin etkisiyle yatalak oldu bez bağlıyoruz ona öyle zor bi süreç ki iki yıldır ömrümüzden ömür gitti son olarak İzmir deki doktorumuz yapılacak bişey kalmadı dedi ve bizi evimize gönderdi öyle zor ki içim öyle doluki Rabb'im bizim gibi olanların yardımcısı olsun inşallah
(3,275 puan) tarafından
Ahhh kıyamam yaaa çok üzüldüm canım :((
Sanırım ileri evrede yapılacak pek birşey olmuyor baştan iyi gibi görünse de sonradan patlak veriyor :/
(236 puan) tarafından
Aynen öyle canım ne kadar iyi görünürse görünsün doktorlar diyo zaten ileri evrede ki kanser hastalarınin tamamen iyileşmesi imkansız sadece ilaçlar la kalan zamanını kaliteli ve ağrısız geçirsin diye uğraşıyoruz diyo
0 oy
tarafından
Rabbim babana acil şifalar versin inşallah cnm 
(3,275 puan) tarafından
Sağol canım aminn

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 158 göst.
9 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2oğlanannesi (3,275 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 80 göst.
22 Mart 2024 Diğer kategorisinde UmAYElcin (197 puan) tarafından soruldu
+4 oy
33 cevap 668 göst.
12 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 63 göst.

411,394 soru

12,383,557 cevap

43,376 kullanıcı

Kategoriler