0 oy
102 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (171 puan) tarafından
Ya 3 tane yufkam var birşeyler yapmasssam bozulucak evde peynir ve patatesim yok nasıl değerlendirmeliyim iki gündür kızartıyorum bilen varsa kayınvalidem bir keresinde yağ yumurta yoğurt sos yapmıştı yoğurdu biraz fazla koyup sos sürüp sarıp buzluğa atmıştı pişince yoğurt peynir gibi olmuştu sizce ne yapim fikir verin pazara misafirim var bebiş küçük nasıl değerlendirelim

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Youtubeye yaz yufka değerlendirme diye daha guzl tarifler bulursun 
(171 puan) tarafından
Hep patates peynir çıkıyor :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Pirinçli börek yap kuzum çok güzel oluyordu annem yapardı baktım da google de tarifleri var☺❤
0 oy
tarafından
Bide yufkadan çıtır manti yapılıyordu instagramda görmüştüm ona da bakabilirsin canim 
0 oy
(1,546 puan) tarafından
Yalancı su böreği yap kuzum yoğurtlu o da peynir de giriyor içine ama ben koymuyorum oğlum yemiyor diye
0 oy
(2,091 puan) tarafından
Siron-ziron var bilir misin? Yufkayı ince uzun kesip rulo yapacaksın sonra fırında kızartıp hafif ıslatıp üstüne sarımsaklı yoğurt ve biraz yanmış tereyağı dökeceksin nefis olur. 
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Patlıcanlı börek yap ,biber soğan kucuk kucuk doğra yağda cevir kucuk kucuk doğranmış patlaicanlarida at en son domates ekle tuz vs ister direk tepsiye peynirli börek gibi döşe istersende rulo börek gibi 3 yufka ile ayrı ayrı iç malzemeni sar sonra o sarılmış boregi eşit dilimlere mesela 15 cm böl tepsiye diz pişir çok lezzetli olur.Patlican yoksa kabak koy mesela
0 oy
(13,775 puan) tarafından
Sucuklu kaşarlı citir börek yap bak çok lezzetli oluyor 
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Buzluğa at canim 
0 oy
tarafından
buzluga at cnm, burda ogrendim bende borek yaparken cikarip tekrar kullanirsin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 104 göst.
0 oy
2 cevap 51 göst.
0 oy
6 cevap 291 göst.
16 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Tusemin Annesi (11,506 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 272 göst.
10 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hlyaa_96 (569 puan) tarafından soruldu

410,704 soru

12,357,813 cevap

41,175 kullanıcı

Kategoriler

...