0 oy
541 göst.
Diğer kategorisinde (1,752 puan) tarafından
Kızlar ya biraz önce parka gittij ama oyıncağa falan binmedi sadece arabada gezdirdim bide azcık yurudu kopek sevdi o kadar burda postları gordum korktum bişey olurmu 1 yaşında kızım kalabalığa da çok girmedim ama korktum

10 Cevaplar

+1 oy
(12,776 puan) tarafından
Biz hergün parktayz bu kadar pimpirikli olmayın canım ne illa bişi olacak değil 
(1,752 puan) tarafından
Ay ne biliyim çok gitmem parka bi ablama gideriz o kadar annemler koyde haftada birde oraya bide ben kuçukken çok havale geçirmişim ateşlenirde havale geçirir diye aklım çıkıyo çok şukue ateşi olmadı bi kaç defa dışında 37 5  bile riskli demişdi doktor artık pişmanlıkdan kendimi yer bitrrim
(12,776 puan) tarafından
Hiç bir yere çıkarmazsan daha çok hasta olur çocuk vücudunun mikroba da ihtiyacı var ha dikkat et elini ağzına gözüne sokmasın çünkü salgılar çoğaldı eve gelince elini yüzünü yıka üzerini değiştir tamam fazla da sıkma canını çocuk bu tabiki hasta da olacak düşecek kalkacak böyle böyle büyüyecek
(1,752 puan) tarafından
Çıkıyoruz ama dediğim gibi parka gitmeyiz daha bilmiyo kaydırak falan babamız bimde çalışıyo orasıda yakın oraya gideriz ablama gideriz bazen mahhalede yürütür gwlirim o kadar
-Reklam-
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Yani ne kadar kollarsan kolla bir misafir geldiğinde bile mikrop kapabilir. Ben her gün çıkartıyorum dokunmasına müsade ediyorum eli agza gitmeden ıslak mendille siliyorum. Eve gelicede elini yüzünü yıkıyorum. Bence çok sakınıncada oluyor.
(1,752 puan) tarafından
Postları gördükçe korku sardı küçükken havale çok geçirmişim kızımdada olacak dite korkuyorum yoksa çıkarız dışarı ama parka çok GitmyiZ
(2,569 puan) tarafından
Anlıyorum kuzum ama bakteri mikrop ile karşılaşınca da vücudu bağısıklık kazancak yoksa hastalıkları daha zor atlatır. Korkma korkarsan çok karşılaşırsın. Allahın izni ile bir çey olmaz amansız dert vermesin mevlam
(1,752 puan) tarafından
Amiin evlatlarımızu korusun Rabbim
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Birşey olmaz inşallah canım ne hallere geldik şu pis hastalık yüzünden çocuklar çocukluklarını yaşayamıyor
(1,752 puan) tarafından
Aynen öyle çıkarıtım dışarı ama parka çok gitmeyiz
(3,094 puan) tarafından
Bende artık parka götürmuyorum oyuncak kepçe kamyon alıyorum evin yanında kumla oynuyor kardeşiyle birlikte
(1,752 puan) tarafından
En iyisini yapıyosun bizde ablama gideriz babamızun yanına gideriz parka nadirdir ondada kuzenlerimle oturmaya daha kaydırak falan bilmiyo slaıncakda en fazla 3 kere binsş annemler koyde orda salıncak var orda biniyo
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Olcaksa her türlü oluyor sakınmaya gerek yok sakınan göze çöp batar derler dikkat et ama bukadr pimpirikli olma bz sürekli dışarı dayz eve tıkamassnki çocuk ları
(1,752 puan) tarafından
Yok tıkmıyorum zaten çıkarız sürekli ablama falan ama park postlarını görünce korktum parka çoj nadir gideriz babamız bimde çalışıyo orasıda yakın oraya gotururm
(1,307 puan) tarafından
O olmaz başka şey olr kız ben kuaför de kaptm 2 sene bişi olmadı oluyor yani tamam tabikide dikkat ediceksin o ayrı da parka götrr bindrrm için rahat etmesse yıkarsn değiştrrsn üstünü Rabbım evlat lrmızı korusun durup dururken bir şwy yok yani çocuğum boğaz enfeksiyonu oldu kız sadece burnu tıkanmştı ya Allahım çaresz hastalık bela vermesin
0 oy
tarafından

Ben hiç sakinmiyorum hergün parktayiz.

Sonuç kızımdan bize covid bulaştı :D

Şuan bunları yazarken bile salya sümugum :D

(1,752 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun parka nadir gidiyoruz yoksa evde durmayız ablama gidriz babamız bimde oraya gideriz yakın
(1,307 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım bzde grp gibi geçirdk bnde kuaföre gtmiştm burada bi. Kadn evnde yapıyor ondan bana bndende eşimle oğluma geçti ama eşim test ypmştı tek bzde temaslı deyp evde kaldık grp gbi geçrsk oğluma ilaç aldıkda biz kullanamdk
tarafından
Sagolasin. Bizede 15 aylık kızımdan geçti. Önce bana sonra eşime geçti. 2. Kovid oluşumuz. Kızıma 3 gün zaditen kullandım sonrasında bıraktım. Ben hala c vitamini ve antibiyotik iciyoru.
(1,307 puan) tarafından
Bize hiç birini vermemşlerdi doktor mu verdi size onları
tarafından
Evet bana doktor verdi
0 oy
tarafından
Sakınan göze çöp batar biz hergün parktayız
(1,752 puan) tarafından
Evlatlarımızı korusun Rabbim
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Hergün parkta olan biz posttan ayrıldık:D 
(1,752 puan) tarafından
Rabbim evlatlarımızı korusun
0 oy
tarafından
Hergun götürüyorum salıncaktan inince ellerini ıslak mendille tertemiz sikiyorum he hasta olmuyor mu oluyo ama olması gerekte vücudun mikrobuda alması lazım 
(1,752 puan) tarafından
0 oy
(51,567 puan) tarafından
evdeykende buluyor o salgin merak etme bulasmayanada hergun gezse ciksasa bulasmiyo 
(1,752 puan) tarafından

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 321 göst.
25 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 555 göst.
0 oy
11 cevap 307 göst.
3 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Deniz. 01 (2,247 puan) tarafından soruldu

409,833 soru

12,321,789 cevap

38,980 kullanıcı

Kategoriler

...