0 oy
379 göst.
Aile kategorisinde (3,243 puan) tarafından
Kızlar ya 3 yaşında artık . Kızım annem ekmeği getir getiriyor . Kumandyai ver veriyor hadi yastık getir getiriyor koş ellerini yika yıkıyor yavaş yavaş annesini dinlendirmeye başladı şaka Maka mutluda oluyorum söz dinlemesi hoşuma gidiyor :)

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kız benimki yürümeye başladığından beri getir götür işi yapıyor :) 
(3,243 puan) tarafından
Hah mssallahhhj
-Reklam-
0 oy
(2,386 puan) tarafından
Benimkide 18 aylık kumandayı getirir çöplerini çöpe atar suyunu ister telefonu getirir baya baya dinliyo beni yavrum 
(3,243 puan) tarafından
Oh hep öyle olsunlar insallah
0 oy
(2,571 puan) tarafından
Ohh ne güzel emeklerinin karşılığını alman :)) maşallah subanallah :))
(3,243 puan) tarafından
Evet ya mutlu oldum az önce annecim nihaleyi getir diyom getiriyor tuzu biberi herşeyi getiriyor boş tabağını mutfağa koyuyor
0 oy
(3,888 puan) tarafından
Sıkı durun kızlar, benim kız 9 yaşında, süpürge elinde evi süpürüyor. Türk kahvemi bile artık kızım yapıyor.çöpleri herzaman kızım atar, küçük kız ise sofra bezlerini herzaman o silkeler.sabah uyanamadığım zaman kendi tostlarını yapar yer toparlarlar  Misafir kapıdan çıkar çıkmaz hemen kardeşiyle evi toparlayıp yatağa giriyorlar. Ne öğretirsek onu yapıyorlar. 
(16 puan) tarafından
Sizin gibi anneleri takdir ediyorum maşallah ya eli öpülesi insansınız
(3,243 puan) tarafından
Ay ya çok sevindim maslah kizlara
(3,888 puan) tarafından
Ha ben şuna inanırım, yapmayan çocuk yoktur, dirayetsiz anne vardır.
Bu demek değildir ki çocuklarını çalıştıran bir anneyim ben. Onlar için dünyayı yakarım. Her istediklerini yaparım. Sevdiği tüm yemekler önceliğimdir. Öperek uyandırır gene öperek yatağa koyarım. Kimsenin onları incitmesine izin vermem. Harçlıkları ceplerindedir, tatlı dilliyim, onları incitmemeye çalışırım. Günde onlarca kez seni seviyorum derim az bile benim kızlarıma.
(16 puan) tarafından
Her konuda olduğu gibi denge çok önemli tabi ki benim de bir kızım var insan tuyune kıyamıyor Rabbım. Hepimizin evlatlarını hayırlı eylesin
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Allah im bana da nasip etsin o günleri görmeyi kızım şuan 1 yaşında az kaldı inanıyorum ❤️
(3,243 puan) tarafından
Az kaldı nanesi iyce yürüsün falan sonra oda baslar
0 oy
(14,115 puan) tarafından

Evet benim oğluşum da böyle düzenli takintimi bazı şeyler bende ona bakıyorum :Ddolap çekmece açık kalsın hemen kapatır oyuncaklarını toplar istediklerimi getirir ev supururken ortalıkta olan şeyleri kaldırır halı kivrilsa düzeltir geçen babasıyla dışarı cikacaklardi ayakkabılarım dışarda kalmış bir baktım içeri alıyor şaşırdım kaldım :)

(3,243 puan) tarafından
Y ayavrum mssallhahh
0 oy
(415 puan) tarafından

Benimki de ya çok güzel duygular bunlar :)Rabbim karşılarına iyi insanlar çıkarsın her daim<3

0 oy
(13,316 puan) tarafından
Maşallah bizimki de Bayadır yapıyor oyuna çevirmese süpürge viladayı da yapıyor 
0 oy
(4,041 puan) tarafından
Benimki de herşeyi hapiyor ama kendi istediği şeyleri. Bı de herşeye burnunu sokup ortalığı batırıyor

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 388 göst.
0 oy
12 cevap 495 göst.
6 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 323 göst.
0 oy
12 cevap 647 göst.
14 Aralık 2019 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

407,781 soru