0 oy
78 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İyi geceler kızlar 16 aylık kız bebeğim var aşırı hırçın 6 yaşında ablası var ablası otururken bile gidip ona saldırıyor vurup ısırıyor saçını çekiyor. Bu gün dışarı çıkardım çıkarmaz olaydım istediği olmadı diye kensini direk taşa attı kafasını o kadar sert çarptıki içim gitti. Her saniye kendini yere atıp bağırıyor çok çaresiz kaldım yerden almasam ayrı dert alsam ayrı dert

4 Cevaplar

0 oy
(1,169 puan) tarafından
ayy benimki de 15 aylik herseye agliyor istedigi olmasin ciglik atiyor hic susmuyor bide kendini dovuyor yuzune vuruyor falan bnimde sinirlerim ziployor o boyle yaptikca niye boyle oldu bnde anlamadim
tarafından
Birde yaşlı teyzeler beni çıldırtıyo benim derdim bana yeter kadınlar gelip bu ne biçim çocuk böyle diyolar allahım sen sabır ver
-Reklam-
0 oy
(6,859 puan) tarafından
23 aylık selamlar çok sınırlı hırçın vurması fln çığlık atması istemediği olunca ne varsa fırlatır. Rabbim bebeklerimize ferahlık sakinlik versn amin amin ,:)
tarafından
Ben ilk kızımda hiç görmemiştim böyle şeyler allahım çok zor
(6,859 puan) tarafından
Bn ikinciyi düşünemiyorum hiç o yüzden
tarafından
Ben ilk bu kızımı doğursaydım tövbe eder dahada doğurmazdım
0 oy
(621 puan) tarafından
16 aylık kızım da hırçın istediği olamayınca çığlık çığlığa ağlıyor dikkatini dağıtmaya çalışıyorum sürekli 
tarafından
Bizimki sürekli yerlere atıyo asla dikkati falan dağılmıyo
0 oy
(504 puan) tarafından
Ablacım bunların yaş yaş sendromları oluyor onları araştır istersen 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 99 göst.
29 Aralık 2021 Aile kategorisinde Nurlanin anasi11 (386 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 64 göst.
25 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Nurlanin anasi11 (386 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 39 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,683 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 66 göst.

403,863 soru

12,099,035 cevap

36,408 kullanıcı

...