Selam arkadaşlar kayinabbamı bogmamak için kendimi zor tutuyorum. Sürekli kızımın zayıf olduğunu söylüyor. Kızım çok iştahli bı bebek değil. 4 aylık 5 buçuk kilo. Ama hiç uyumuyan bi bebek yenek kadar uyumakta önemli ama yatmıyor herşeyi deniyorum. Bana diyor senden tiksiniyor bence ondan iştahlı değil bu nasıl bi kelime dedim bebek annesinden tiksinir mi hiç sinirlendim sesimi yükselttim suratımı astım bana diyor ki kızım emzirecekti yani görümcemden bahsediyor onun memesine yönelik verecektik diyor emzirme ile ne alakası var mama da veriyorum kilo alacak olsa yine alır dedim bu çocuk uyumuyor mizmizligi ondan dedim zaten ilk doğduğunda s.e.r.e.f.s.i.z kocam p..islik annesi ve ge.ri.zekali görümcem elimden alıp zorla kendi emzirmisti zor ellerinden aldım halen meme reddi ve halen silikon uç ile emziriyorum yemin ederim bi kurtulamadım bunlardan Allah hepsinin belasını versin ya yeter suratımı astım sonra gelmiş diyor ki kemik suyu verelim baba bu bebek 4 aylık dedim ne kemik suyu çıldırtacak beni. Geçen kaynanamla da kavga ettik zayıf diyor anne elimden geleni yapıyorum ama kilo almıyorsa yapacak bişey yok içim rahat dedim benim ben saatlerce kucagimda sallıyorum ayağımda sallıyorum yatmıyor dedim
Bı ara da bana diyor ki senin memende süt var mı dedi şok oldum niye mama veriyorsun diyor. Bı arada kızımı aldım.baska odaya geçtim beni sormuş işte demişler kızını emziyor gelsin burda emzirsin n'olacak diyor kendi kızı memesi açık geziyor eşimin babasının yanında bildiğin ortada öyle açık kızı emiyor kafasını kaldırıyor indiriyor öyle açık her tarafı