0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (909 puan) tarafından
Öksürük şurubu yazdı doktor fakat içirmek istemiyorum. Bal limon sarmısak karışımı veriyorum. Zencefil bal tarçın. Arada değişiklik yapıyorum. Doğrumu sizce yaptığım

3 Cevaplar

+1 oy
(171 puan) tarafından
Kuzum yaptiginin bir zarari olacagini dusunmuyorum. Ama doktor neye gore oksuruk surubu yazdi. Mesela balgami oldugu icin balgam sokucu oksuruk surubu mu yazdi. Eger boyleyse bence kullanilmali balgamini atmasi gerekli. Aksine kullanilmadigi durumlarda ciddi rahatsizliklar dogurabilir.. Bir anne olarak cocugunuza ilac kullandirtmak istememeniz kadar dogal hic birsey yok inanin ki bende oyleyim. Yararindan cok zarari olabilecek dusuncesindeyim. Kizim hasta oldugunda en az iki farkli doktor geziyorum biri devlet biri ozel hastanede ikiside ayni seyi soylerse ilac kullaniyorum. Bazen bazi rahatsizliklarimda ilac kullanmadan malesef atlatamiyoruz. Daha da ilerliyor. Cocugunuzu sizden daha iyi tabi ki kimse taniyamaz ona en iyi siz bakar ve anlarsiniz. Ama meslegimiz bu degilse tıbbi acidan doktorlar kadar tecbureli olamayabiliyoruz bazen. Bunlar benim kendi gorusum tabi. Sizlerin gorueri farkli olabilir her zaman saygı duyarim. Cok cok gecmis olsun. 
(909 puan) tarafından
Teşekkürler canım.bizde senin gibi yapıyoruz devlet özel gidip öyle karar veriyoruz. Evet balgam var muhtemelen onun için verdi ilaç. Yorumun için teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaç aylık ?????
(909 puan) tarafından
2 yaş 2 aylık canım
tarafından
Yaşı için uygun hemde doğal doğru olanı yapıyorsun
0 oy
tarafından
İyi yapyosun doğal yöntem her zaman daha iyi 
(909 puan) tarafından
TV haber izledim öksürük şuruoları için iyi değil diyorlar. Elimde prospan var
tarafından
Biz hiç kullanmadık bilmiyorum canım ama sonuçta kimyasal yanı bende kızımda kan ilacı kullanmadım hep pekmez verdim hala pekmez veriyorum
(909 puan) tarafından
Bizim b12 eksik kan iğnesi verdi
tarafından
Doğrudur geçmiş olsun
(909 puan) tarafından
Teşekkürler canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 92 göst.
28 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Annelikk (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 46 göst.