Listemize top 5 ten basliyoruzzzzz... Admin : Hülya Mavikolata : Ceyda Elam : Ikbal Funda : Funda Kurgucubiri : adını bilen yok Şimdi aklımda kalanları ifsada sıra===》 Oglumherseyim : S....n 2pasaannesi : Gülizar ☺❤ Z....p Nihaniimmmm : Hilal Mina toprak☀️ : Dünya Ilkim ada : hatice Delibirhatun: hatice Kralin kralicesi: sibel Senackr: sena Zeynep asyanın annesi : esma Mucizem : büşra Semos : semiha ❤☺ Fts♡m.ali♡bsr: fatoş Yagiz ❤miracefe : didem Asenanin annesi : ebru Sabr-ı aşk: belkıs Ikimelekannesi: öznur Açelya: melike Ulnerrr: nermin Cerosss: ceren ♡huzurum oğlum ♡ : esra ~~~Love : sevgi
Hahahaaaaaa ifşa oldum
Ya beni unutmamissin
Funda funda nede guzel bir ifşa o oyle
Aaa o kadar sa sakliyodum kendimi nasil öğrendiniz ismimi profilimde de yazmiyo halbuki
Ben zaten her isim postuna kendimi ifşalıyorum
Listene kurugucubiri Fatma diye de ekle canım bir de beni ifşa etmeyi unutmuşsun
Peki adminin adını yeni öğrenmem
Ben yokum gidiyom bu posttan
Adaşini unutmuşsun gii
Ahhahah
Hicte kabul etmiyom ozrunu beni niye yazmadin kustum saaa barismam kolay kolay kalbimi kirdin
ikimelekannesi: Öznur Güneş: Büşra Büşra Akıncı: Büşra Sihirlielleri: Selin Baranınannesi:Yasemin Açelya: Melike Alone angel: Tuğba nur Yağız miracefe: Didem
Daha sayabilirim
1,486,301 soru
24,299,351 cevap
343,961 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın