0 oy
377 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (715 puan) tarafından
Dün öğlen kaynanam gile geldim eşim annem gile git dedi 1 haftadır görüşmüyoruz neyse eşim orda kalalım dedi halbuki evimiz yan bina neymiş asansör yok yorgunmus geç olmuş cikamazmis neyse kaldık zorla kavga ettik uyuduk. Eşim oldum olası kahvaltı yaomaz hazirlardim yemezdi bende bakıyorum yemiyor hazırlamuyorum. Kaynanam gelmiş eşim yanında önce Allah sonra kocan gelir kıymetini bileceksin diyor kahvaltı yapmıyor napim zorla mı yedirim dedim ne saçma bi kelime. Şimdi diyeceksiniz seninde derdin bitmiyor ama burdan başka nereye yazim bilmiyorumm içime ata ata bu hale geldim bıktım artık 

9 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Kuzu cidden ya bı cözüm bul bu duruma ya da sürekli veryansın etme .

İnan bana bizim de psikolojimiz kaldırmıyor .

Boşanmak diye bir seçenek var .Eğer olmuyorsa zorlamamak en iyisi.
-Reklam-
+1 oy
(4,435 puan) tarafından
Ay Allah yardımcın olsun canım ya annesi öyle deyince sen değil eşinin dönüp anne ben yemiyorum işine bak demesi lazım ki konusmasın bir daha 
0 oy
(2,609 puan) tarafından
İçine atma onlara yansıt 
0 oy
(1,660 puan) tarafından
Eşini biraksaydin kalsaydı orda sen gitseydin keşke evinize 
(715 puan) tarafından
Hiç izin verir mi aboo kıyamet kopar
0 oy
(1,844 puan) tarafından
Erkekleri böyle kutsallaştırıyorlar sonra onlarda kendini bi haltım sanıp elin kızını üzüp incitmekten korkmuyor allah akıl fikir versin erkek annelerine
0 oy
tarafından
Of sanki beş yaşında cocuk ya kahvaltı hazırlamasan bilr gitsin peynir ekmek yesin ne var bunda yani
0 oy
(9,127 puan) tarafından
Önce Allah sonra koca mı ? Vıyy kıçımın kenarı deseydin.
0 oy
(6,675 puan) tarafından
Kaç yıllık oğlunun kahvaltı yaptığını yapmadığını bilmiyor mu acaba
0 oy
(705 puan) tarafından
Benimki de aynı hazirlasamda yemez kaynanam sürekli onlara gittiğimizde acmisiniz biseyler koyuyummu kesin yememissinizdir der çok sinirleniyorum ben acmi bırakıyorum sanki diyorum bende 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 172 göst.
7 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Elisaa d (1,708 puan) tarafından soruldu
+4 oy
31 cevap 703 göst.
22 Mart 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,808 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 139 göst.
0 oy
1 cevap 97 göst.

Kategoriler

1,493,162 soru

24,397,243 cevap

349,824 kullanıcı

...