0 oy
953 göst.
Diğer kategorisinde (2,363 puan) tarafından
Ne düşünüyorsunuz bu konuda?? Daha önce izeldinmi veya? 

32 Cevaplar

0 oy
(19,906 puan) tarafından
Eşimle YouTube dan açar kısa videolaroni izleriz. Komik oluyo gerçekten. Ama aşırı küfür ve belalti muhabbetler dönüyor. Bı yandan gülüyoruz ama bı yandan da hayret ediyoruz toplumumuz nasıl bu hale gelmiş diye. Her türlü ahlaksızlık dönüyor. Aslında hiç izleyip.de prim vermemek lazım. Normallestirmemek lazim. Son zamanlarda izlemez olduk zaten
(2,363 puan) tarafından
Bencede izlemeyin yani Bn bazen Bi klip müzik bile olsa açıp para kazandırmak istemiyorum kapatıyorum çok kotu millet kendine sovduruyor gülüyorlar biri vardı adam babasina *** dedirtti millet gülmekten öldü bu nedir yaaa???
-Reklam-
0 oy
tarafından
İnstada denk geliyorum hakaret küfürden başka birşey çıkmadı ağızlarından 
(2,363 puan) tarafından
Öyle zaten onu komik sanıyorlar para basıp kendilerine sovduruyor guluyorlar
0 oy
(5,208 puan) tarafından
Anca millete küfür ediyor terbiyesizlik dönüyor programda bir kere baktım midem bulandı 
(2,363 puan) tarafından
Millette onu istiyor gibi gülüp egleniyorlar
0 oy
(134,009 puan) tarafından
Hasan can kim.   
(2,363 puan) tarafından
Acunun kanalı var ya excen orda var
0 oy
tarafından
Hic izlemedim ama dun tv gördüm ne sacma bi insan konuşmaları terbiyesiz millette orda ona gülüyor hic komik degil 
(2,363 puan) tarafından
Küfürlere bel altı muhabbetlere gülüyorlar neye olucak
tarafından
Dedigim gibi hic komkk degil bana göre artik kufirle para kazanmaya çalışıyorlar
0 oy
(4,424 puan) tarafından
Edepsizliğin daniskası hiç sevmiyorum kapalı kizin biri çıkmış en büyük fantezim erkek olup jigololuk yapmak diyo herkeste aaauu oouu alkış tutuyor nasıl bir utanmazlık iğrençlik 
(2,363 puan) tarafından
Tövbe yarabbim yaa daha neler var bende bazen İnternet de denk geliyorum kapatıyorum sinirlerim bozuluyor insanlar a
0 oy
(1,225 puan) tarafından
Nefret ediyorum o programdan  böyle edepsiz seylerin neyine gülüyorlar ona da hayret ediyrm üstelik esim olack insan izliyor ona ayri bi hayretm.
(2,363 puan) tarafından
Allah hidayet versin inşallah
0 oy
(3,861 puan) tarafından
Herşey ortada ahlak kalmadı ama herkes izliyor pek bakmiyorum ama öyle denk gelince intagramda bı iki izliyorum 
(2,363 puan) tarafından
Bende öyle int denk gelirse ama öyle özelikle izlemiyorum Allah hidayet versin deyip kapatıyorum hemn
(3,861 puan) tarafından
Öyle Allah sonu hayreylesin aldı başınıgidiyor  din anlatan bilen yok
0 oy
(8,376 puan) tarafından
Çok saçma sapan herkes herşeyi konuşuyor bana hiç eğlenceli gelmiyor afedersin kızlara soruyoolar erkeklerin neresi size çekici geliyor yok kiz G.tu güzel olsun diyor yani igrenc eşim birkere exxen e üye olmuş izliyordu dedim daha izleme izlemek istemiyorum dedim daha oda izlemiyo
0 oy
(3,163 puan) tarafından
İzlemem izlettirmem. Ahlaksızlığın adı program olmus 
0 oy
tarafından
İzledim ama Bi süreden sonra küfürler çok fazla cinsel şeyler konuşulması bulandırıcı gelio 
0 oy
tarafından
Hiç izlemedim ama merak ettim bir kere bakiyim 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 114 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (540 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 386 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Dunyabosturloo&04 (2,056 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 419 göst.
26 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nursimaa (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 431 göst.
7 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Cihataslanbebek (552 puan) tarafından soruldu

410,006 soru

12,327,393 cevap

39,132 kullanıcı

Kategoriler

...