0 oy
950 göst.
Diğer kategorisinde (811 puan) tarafından

Kizlar öncelikle selamünaleyküm. Benim kiz kardesim var. Bir oglanla tanismisti 3 yıl oldu. Ama oglanin huyu iyi değildi yani kardeşimi onemsemiyordu. Ama kardeşim seviyordu gözü kör olmustu. Neyse bir gün tartismislar kardeşim intihara kalkıştı. Hastanede kaldı bende refakatçi olarak yanindaydim. Oğlan normalde urfada yaşıyor biz antalyafa. Buradaydı oglan geldi hastaneye. Neyse gördü ama baya rahat bir oğlan sanki onun yüzünden kiz bu halde değil gibi rahat. Simdi evlendiler 1 de kızları var. Biz çok uyardık kardeşimi çok ikaz ettik ama dinlemedi. Simdi kardeşim çok pişman ve bugun bana şiddet gördüğünü söyledi. Ara sıra adam kontrolden çıkıyormuş. Asla haberim yoktu ve kan beynime sıçradı resmen. Napacam bilmiyorum anneme soyliyum seni alalaim dedim. Yok abla peşimi bırakmaz dedi. Nasıl bir adama denk geldik. Çok çıkmazdayim. Eğer Aileme desem ailem adama bisey der oda kardeşime zarar verir diye bisey diyemiyorum. :( uzun oldu kusura bakmayın 

25 Cevaplar

0 oy
(3,240 puan) tarafından
Ben olsam arar agizina ederi.dim gözünü korkuturdum yapmışligim da var Allah kardeşinin yardımcısı olsun 
(811 puan) tarafından
Ben burada olsalar zaten durmam ama yasadigim yerde değiller kardeşime bisey yapsa nolacak
(3,240 puan) tarafından
Hiç bir b.k yiyemez kardeşin sustuğu için yapıyor bunu kardeşine söyle o zaman bir daha yaparsa arasın polisi
(811 puan) tarafından
Soyledim dedim gelip alalim bi halt yapamaz. Diyor çocuğumu alir benden
(3,240 puan) tarafından
Ahh canım yaa çocuk oluncada insanın elini kolunu bağlıyor Allah yardımcısı olsun
(811 puan) tarafından
Evet oturdum ağlıyorum. Napcam bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(2,610 puan) tarafından
Çok üzüldüm keşke genç kızlarımız biraz aile dinleseler büyük sözü dinleseler gerçekten anne babamız ne derse oluyor. Ablam da evleneceğin babam çok olmaz evlenme kızım dedi dinlemedi pişman oldu boşandı. Ben evleneceğim de eşimi onayladı ailesini onayladı şükür mutluyuz huzurluyuz. İleriyi görüyorlar gerçekten 
(811 puan) tarafından
Evet Allah herkesin karşısına Allah korkusu olan insanlar çıkarsın
(2,610 puan) tarafından
Amin inşallah sende konuş ailenle bence hata herkes yapar katlanmak zorunda değil kardeşin buna
(811 puan) tarafından
Evet istemiyr sevgi kalmadi diyor
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Valla ailene söyle ne olduğunu bilsinler. İki gün sonra ters birşey olur söylemedim diye hem suçlu olursun hem suçlu hissedersiniz 
(811 puan) tarafından
Haklısın
0 oy
(1,736 puan) tarafından
Kardeşinizi gidin alın, ailenizle birlikte. Hiç aramayın haber vermeyin, gittiğinizde kardeşinizi arayıp seni almaya geldik polisle gelcez diyin alın kurtarın
(811 puan) tarafından
Evet sahipsiz değil benim kardesim
0 oy
(3,900 puan) tarafından
Ailene söyle tabi ne olacak böyle gencecik kız heba mi olsun söyle ama uyar damatla iletişime gecmesinler kızlarını tembihlesinler ilk müsait günde habersiz apar topar baban gitsin alsın kardeşini 
(811 puan) tarafından
Ağustosun 4 ünde buraya gelecekler
(3,900 puan) tarafından
Siz kardeşinizi almaya gitmek için bile tedirgin oluyorsunuz o onların içinde kim bilir ne halde çok doğru bir hamle yavrunuzu kimseye yem etmeyin bir evlat kolay yetişmiyor kardeşinize olsa aynı şey bir gençlik hatası yapmış olabilir bedelini de bu yaşadıkları ile ödedi sakın yüklenmeyin önünde uzun bir hayat var su akar yatağını bulur yeter ki yanında sizler  gibi duran ailesi olsun.
(811 puan) tarafından
Ben elimde olsa gider alırım. O adam hiçbir halt yiyemez. Aynı şehirde olsak ayağı kaldırım her yeri o adamı rezil ederdim simdi. Anneme desem aricaklar kocasını.  Kocası da bidaha olmaz dicek aksam gelcek kavga edecek niye söyledin diye. Sonra gene aynı şeye kalkisirsa diye düşünüyorum. Gram uyku yok gözümde suan  :(
(3,900 puan) tarafından
Zaten annenler ararsa kızın canını okur.Ailen iletişime geçmemeli damat için hersey stabil olmalı direk gidiş dönüş biletler ayarlanmış olacak otogardan gidip 2 parça eşya ile torunu ve kızını (dikkat çekmeyecek şekilde) alıp geri otogara gelecek hemen binip Antalya ya dönecekler başka türlü olmaz sonra ne *** yiyorsa yesin o adamm Antalya Buyuksehir sikayet uzaklaştırma kararı ne gerekiyorsa yapacak kapiya dayanırsa gerekirse canlı yayınla tüm Türkiye duyuracak başka yolu yok bunun ya gemileri yakar yada o evde heba olur gider 3 yıllık evli çocuğuna asla alamaz o adam . Çocuk kucuk hiç korkmasın o adama çocuk mu bırakılır hıncını ondan alir bu sefer .
(811 puan) tarafından
Onlar aslında ağustosun 4unde bizim buraya tatile gelecekler. O zaman rezil etsek kovsak 3vden
(3,900 puan) tarafından
Kizi göndermeyin bir bahane ile biraz daha kalsın sonra babam getirir vs ile onu sepetleyin eger eşi olmadan gitmek istemezse baban o zaman direk konuşsun kızımızı yolda bulmadık diye extra büyük hamleler yapmayın ki fazla gaza gelmesin tafa buyuk hatali hamleleri o yapsin en fazla çocuğum, ben eşimi seviyorum bırakmam benle gelecekler falan der   kardeşiniz bu işin bittiğini söylesin gerekirse polis çağırın yada kades uygulamasini kullanin dk icinde gelir polis ama çocuk oyuncağı değil 3 gün sonra geri gidecekse hiç böyle şeyler yapmayın bir daha kardeşinizin yüzünü göstermeyi Birak sesini bile duyurmaz size

İlgili sorular

+1 oy
35 cevap 1,483 göst.
3 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 151 göst.
10 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 403 göst.
19 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Humanin annesi (127 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 523 göst.
29 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,691 puan) tarafından soruldu

406,076 soru

12,174,209 cevap

36,647 kullanıcı

...