0 oy
294 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar oglum konusmuyor  tek yapamk istedigi arabalariyla oynamak beni fazla umursamiyor biseyler ogretmek istiyorum oyun kurmak istiyorum cabuk sıkıliyor surekli disari cikmamk istiyir 32 haftalik hamileyim pesinden kosamiyorum haliylen simdi siz olsaniz hangisini tercih edip yolardiniz bana fikir verin dogum yapmadan once yolamak istiyorum  gelisimi icin cevremizde onun yasiti yok malesef parkalarda da her cocuk tek basina oynuyor kimse cocugunu kimseye yaklastirmiyor ne yapaliyim fikir verin 25 aylik 

9 Cevaplar

0 oy
(3,240 puan) tarafından
Önce  bir kreşi deneyin bence 
tarafından
Bende oyle dusuniyorum yarim gun olarak baslatmak istiyorum  ama  etkisi olurmu acaba
(285 puan) tarafından
Yarm gün nkdr canm
tarafından
1500 cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Post yukari ciksin
0 oy
tarafından
Post yukari ciksinn
0 oy
(420 puan) tarafından
Yanlış hatırlamıyorsam uyarım eksikliği vardı dimi canım özel eğitim bence zaten orda biseyler yoluna girince kreşe yönlendiriyorlar
tarafından
Evet  cnm uyarim eksikligi
0 oy
(15,626 puan) tarafından
Canim ikinci bebek gelirken çocuk için kreşi falan  önermediler bana. Bende kizima yetemiyorum diye kreşe yollayacaktim ama kimle görüşsem çocuk kendini terkedilmiş hisseder. Annem kardeşim için beni başindan atti diye düşünür dediler. 
tarafından
Ama benim oglum o tur yerleri cok sever oyunlar oynamayi falan  hic boyle aklima gelmemisti cnm
(15,626 puan) tarafından
Benimkide çok seviyor canim. Hatta kimi görse beni okula götür diyor. Çocuk ayni zamanda 2 değişimi birden kaldiramaz diyorlar. Hem kardeş gelmesi hem okul ortamina alişma süreci birden olmamali dediler.
tarafından
Anladim cnm
0 oy
tarafından
Kreşe gönder cnm orda öğrenir bir çok seyi
tarafından
Galiba oyle yapicam
0 oy
tarafından
ozel egitim ve rehabilitasyon a gondereceksiniz ama cocuk psikiyatri bolumu teshis koydu mu? oyle kafaniza gore gondermeyin bence. neden konusmuyor ilk once onun icin cocuk psikiyatri bolumune gidin. insallah bi sıkıntı yoktur ama eger varsa rapor cikar zaten o raporlar ozel egitime gonderirsiniz. 
tarafından
Gitik cnm doktor onerdi zaten ikidinden bitanesine gonderin dedi uyarim eksikligi var dedi
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Ben okul öncesi öğretmeniyim ve çocuğa hangisi iyi gelecekse onun yapılmalı. Buradaki annelerin değil bir uzman görüşü alınması gerekir. Özel eğitim kurumlarında da her zaman bu alanın uzmanları çalışmıyor. Çoğunda okul öncesi öğretmenleri çalışıyor bilginiz olsun. Önce çocuğu bir uzmana götürün yönlendirmeyi onlar yapsın 
tarafından
Goturdum cnm ikisini de onerdi
(1,831 puan) tarafından
O zaman okul öncesi eğitim kurumu daha iyi olacaktır canım çok özel bir durumu yoksa. Ama verdiğin kurum ve öğretmen de çok önemli bilgi alabilirsen bu konuda iyi olur. Bazı kurumlardaki öğretmenler çocukları çok başıboş bırakabiliyor. Tecrübe ile sabit..
İyi bir öğretmense çocukta çok fazla gelişme olacaktır
tarafından
Insallah oyle olur cnm
0 oy
tarafından
Ayy az önce haberlerde gördüm kreşte öğretmen kadın çocuğu tokatlamış dikkatli olun 
tarafından
Evet cnm ya bende bazen aklima takiliyor
tarafından
Ben korkarım böyle şeylerden o yüzden kızım konuşup  kkendini ifade edene kadar yanımdan ayırmam

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 218 göst.
2 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Btly1 (239 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 242 göst.
22 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ruya123 (479 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 83 göst.

408,254 soru

12,263,761 cevap

37,408 kullanıcı