+1 oy
722 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Birkaç yerden baktım tanesine 15 lira diyorlar. Ben de doğum iznine ayrılınca evde sıkılıyordum bi deneyeyim dedim :) 50 liraya hemen hemen 50 tane falan çıkıyor böyle. :) Dikişte biraz paslanmışım ama vakit geçiyor en azından :) Bir kızmı magnet bir kısmı anahtarlık olacak :)

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Gayet güzel canım ellerine sağlık ❤️

tarafından
Çook teşekkürler:)
-Reklam-
0 oy
(846 puan) tarafından
Çok güzel olmuş ellerine sağlık 
tarafından
Çok teşekkür ederiiiiz:)
0 oy
tarafından
Elinde mi diktin ben anlarim bu islerden de vallahi cok başarılı eline sağlık çok güzel 
tarafından
Elimle diktim canım. Çok sağol teşekkür ederim :) annemin dikişi de iyidir. Ben çocukken evde dikiş yapardı bütçeye katkı olsun diye bende merak ederdim bana da göstermişti o zamanlar. Bebeklerime dikmeye çalışırdım :D Anne çok kıymetli birşey işte. Oyalansın diye öğrettiği şey bile yeri geliyor nasıl işe yarıyor
tarafından
Aynen canim bende cok severim el isi yaparım orerim  filan buda cok beyendim guzel olmuss
tarafından
Çok sevindim valla çok teşekkürler :)
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Çok güzel eline sağlık ama 

Bazılarında gözlerden biri yeşil yere gitmiş o hoş durmamış gibi ama el emeği sonuçta 
tarafından
Hepsi aynı olsun istemedim :) çok sağol canım :)
0 oy
tarafından
Ayy masllahhh makine dikişi gibi olmus gayet güzel .
tarafından
Çok teşekkürler canım :)
0 oy
(2,401 puan) tarafından
Çok tatlı olmuşlar ellerine sağlık 
tarafından
Çok sağol canım :)
0 oy
(2,220 puan) tarafından

Çok güzel olmuşlar eline sağlık :) sıkılmadan dikmek bravo bana dikiş işleri hep bir kriz yaşatıyor ufak düğme bile dikerken kriz yaşıyorum , sanırım bu konuda biraz beceriksizim ,ama sen makineden çıkmış gibi dikmissin  canım ,elindemi diktin yoksa makinedemi 

tarafından
Çoook teşekkürler :)) elimde diktim :) ya ben de çok daralırım normalde yaparken de işte izne çıkınca içim sıkıldı evde. Alışkanlık olmuş en geç 8 de uyanıyorum. Kahvaltı ev işi en geç öğlen bitiyor. Yapacak iş arıyorum sonra :D öfüldeye pöfüldeye uğraşıyom ben de :D
0 oy
tarafından
Güzel olmuş ellerine sağlık
tarafından
Çok teşekkürler:)
0 oy
tarafından
Çok güzel eline emeğine sağlık ☺️❤️
tarafından
0 oy
tarafından
Çok güzelmiş de neden yeşil kizz
tarafından
Dünya kiz dünya sjsjjs hani dünya da yeşil mavi görünüyor ya yeşiller orman  maviler okyanus ve denizler sksjjs
tarafından
Dünyamı oda neee sjsj
tarafından
Canım kızımın adı Dünya olacak inşallah. :) O yüzden dünya şeklindeler :)
0 oy
(14,143 puan) tarafından

Eline saglik<3

tarafından
0 oy
(8,343 puan) tarafından
Çok güzel olmussss
tarafından
0 oy
tarafından
Yaaa bende yapim dursun bi köşede elbet bigun kullanmak nasip olur malzeme olarak neler aldın canim ve nerden aldın☺☺boş boş durmayim evde çok severim böyle şeyleri zaten❤❤❤
tarafından
Canım 1mm ince keçe aldım, annemin dantel ipleri vardı onlardan arakladım :) gözleri için plastik boncuk bi de :) o kadar. Anahtarlık yapacaksan anahtarlık aparatı magnet yapacaksan mıknatıs. Malzemeler bu kadar. Burda hobi dünyası diye bir dükkan var çok büyük. İçinde hobi ile ilgili aklına gelebilecek herşey var. malzemeleri ordan aldım. Eğer yapıp satma şansın varsa çok güzel kâr getiriyor var ya. Böyle yine keçeden kapı süsü, dönence falan yapıyorlar
tarafından
Ben çok severim böyle şeylerle uğraşmayı önce deneme amaçlı kendime yaparım baktım hos oldular ticarete atılırım skksksk instagrami falan vardır belki bi bakarım olmazsa internetten sipariş veririm çok çok sagol  canim benim ❤❤❤

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 331 göst.
0 oy
7 cevap 466 göst.
22 Şubat 2021 Diğer kategorisinde 2cocukannesiii (604 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 39 göst.
0 oy
2 cevap 65 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2516 (1,512 puan) tarafından soruldu

412,510 soru