0 oy
173 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (564 puan) tarafından
Uzak bir yere gidip gelince çocuklar iki gün sonra hasta oluyorlar geçen ay memlekete gittim geldim iki gün geçti büyük kızım ateşlendi bir gün sonra da küçük kızım aynı ateşlendi sonra ikisi de grip oldular. Geçen hafta da tatile gittik geldik iki gün sonra yine büyük kızım ateşlendi bugün de küçük kızım ateşlendi. Büyük kızım grip oldu küçüğü de olacak galiba. Ateşleri de öyle böyle değilim ilaçlarla  en fazla 37.5'a düşüyor. Kafayı yiyecem ya neden böyle hiç mi bir yere gitmeyecem ben ya. Millete bakıyorum valla hep geziyorlar. Benim ağzımdan burnumdan geliyor resmen. İkisi de küçük bir de büyük 3.5 yaşında küçüğü 9 aylık. Ne zamana kadar böyle sürer bu valla artık Bi yere gitmeye korkuyorum 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hava değişimi ya Ondna bizde öyleyiz valla. Hatta eşim bu yüzden göndermez bi yere 
(564 puan) tarafından
Ya daha gitmem bir yere zaten geçen ne çektim. Eşimin zoruyla gittim tatile de yine aynı oldular. Çok üzülüyorum daha yeni iştahları açılmıştı.
tarafından
Bizimde öyle gerçekten. Allah yardım etsin
-Reklam-
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Uzaga gitmeye gerek yok misafirlige gittigim aksam hasta oluyordu benim kiz nazardan heralde oku bol bol. Ama oluyorlar ya yapacak birssy yok duzelsinlerde 
0 oy
(3,172 puan) tarafından
Aman nazar değmesin çok şükür benimki hiç öyle değil. Samsundan coruma  ordan erzurum sonra van dönüşte erzincan. 3 gün samsun sonra konya,alanya. Bunların hepsi 15 gün içine oldu. Arada samsuna geldiğimizde el ayak hastalığı geçirdi şükür ki hafif atlattı. 
0 oy
(702 puan) tarafından
Bizde bayramdan bu yana yeni iyileşti oğlum memlekete gittik geldik 4 günlük kaldık sonrası malum hep bu şekilde 

İlgili sorular

+2 oy
13 cevap 271 göst.
2 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,488 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 308 göst.
12 Ekim 2022 Diğer kategorisinde hayal14 (2,093 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 508 göst.
31 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Mom and boy (370 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 388 göst.