1 kaynm var başka kardeşleri yok eşim kaynm tek kaynm teyzesnn kıznı seviyordu evlendiler, dünr teyze buraya geldi kaysıya yardıma mola verdik kömürden flan mahsettik kaynamn diğer bacısı dediki abla sen kaanlarla kal busene onlarn evi müsait rahat edersin kalifer li, (Bnm ev sobalı tek oda kullanıyorum) kaynm da öyle yapacaz dedi zatn( kayanamda öncesinden eşime bana kömr alma ben kaanlarla kalacam kışın demişti) dünür teyze dediki herkezn evi ayrı kimse kimsenn evinde rahat edemez kendi evindeki rahatı olmaz, kaynanam bir bozuldu hemn çevirdi lafı oda ben rahat edemem zatn kalmam kimsede faln demeye onda evi sobalı k. P vefat etti kömr çok pahalı diye öyle söylemişti hani orda kalırım kızda çalşıyor yemek fln yaparım gbsnden kardeşi bile istemedi ablası kızıyla kalsn ama bnm burnumdan getiriyordu kaynanam çok büyük laf ettiler yakn olucak görürsün diye , evet sevmiyorum kaynanamı ama bukadar da vicdansız olmam herhalde eldn ayaktan düşerse herhalde çok üzüldüm gerçekten, gerçekten evim çok soğuk oluyor plansız bir ev kışın zor geçiyor omnda evi çok küçük 4 kişi zor sığar öyle çocuğun yatağı ı koyacak yer yok.