0 oy
195 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ablam telefonunu düşürmüş garantiye gönderdiler eltisinin kutulu tuşlu telefonunu emanet almış eltisi almış ama kullanmamış bugün ablam geldi yigenim telefonu dusrdu ve telefon kırıldı ne yapacağımı ne diyeceğimi şaşırdım ablam kupesini çıkardı bunu satıyim yenisini alayım diye bende de çok kızdım niye emanet aldın bu kaçıncı telefon (daha önce telefonu bozulduğunda yine başka birinden alıp onuda bozmuslardi çocuklar) üzüldüm de hemen toplanıp gittiler hala şaşkınım o telefon bir dusmeyle nasıl kırıldı ne ara oldu bitti herşey ablam kupesini satmak zorunda kalacak ve telefon şu an piyasada var mı yok mu onu bile bilmiyorum 

8 Cevaplar

0 oy
(3,239 puan) tarafından
Üzüldüm yaa parasını versin piyasada yoksa 
tarafından
Dedim zaten kullanmıyorlarmış bı ara soyleyelim böyle böyle oldu anlatalım dedim ona göre alalım belki önemli değil diyecek diye oda eltim bişey demez kaynım çok malına sahip kadını bunaltır dedi inşallah bulur haberde alamıyorum haliyle
-Reklam-
0 oy
(15,640 puan) tarafından
Mecbur kalirsam emanet alabilirim.Emanet alsam bile çocuğun eline vermem. Hata ablanda. Telefon oyuncak değil ne işi var çocuğun elinde. 
tarafından
Telefonla konuşuyordu tam ergen havasında 12 yaşında küçük değil ama elinin ucuyla tutu telefonu parkeye düştü ikiye bölündü nasıl oldu anlamadim bile
0 oy
tarafından
Yeni telefonları özellikle düşmeye dayanıksız yapıyorlar sanki
tarafından
Kuzum yeni telefon değil Samsung kapaklı telefon vardı ya ondan elinden parkeye düşürdü ikiye ayrıldi
0 oy
tarafından
Emanet malin cani burnunda olur. Emanet mal ne alirim ne de veririm.
tarafından
Kuzum öyleymiş bende almazdım 1 2 hafta telefon olmadan da idare edebilirdim yani elinden parkeye düşürdü ikiye ayrıldi
0 oy
(3,081 puan) tarafından
Alırım ama aldığım insan da kırılınca laf etmeyecek kadar yakınım olur. Ben de versem kırılsa hiçbir şey demem zaten eski kullanılmayan telefon. 
tarafından
Öyle tabi kuzum bunu almışlar hiç kullanmamıslar keşke vermeselerdi ya da ablam almasaydı
0 oy
tarafından
Amannn emanet maldan çok korkarım ve çok çok zor durumda kalmadıkça almamaya çalışırım. O para çıkacakmış tel bahanesi olmuş artık.
tarafından
Aynen öyle kuzum bı anlık parkeye düştü ikiye ayrıldi hala şaşkınım
tarafından
Nazar mı çıktı acep :)
tarafından
Herhalde kuzum :)
0 oy
(29,053 puan) tarafından

Yani ardarasi bir tuşlu telefon eltisi o kadar cimri değildir haralde

tarafından
Eltisi değil kocası sıkıntıymış kuzum almışlar kullanmamıslar kutusuyla duruyormuş
0 oy
(13,585 puan) tarafından
Tuşlu telefon bulmak çok zor artık bu yüzden 80 yaşındaki adama dokunmatik almak zorunda kaldık inşallah bulabilir

Başlığa gelecek olursak da kimseden emanet almam da vermeyi de sevmem
tarafından
Bulmuş kuzum da küpesi 485 tutmuş 600 demişler kırılan telefona da bende almam da vermem de
(13,585 puan) tarafından
Bence bi konuşsun telefonu kullanmiyormus belki parasını ister
tarafından
Dedim de eltisi değil de kocası laf yapar diye çekiniyor
(13,585 puan) tarafından
Durduk yere masrafa soktu kendini desene keşke telefonsuz bekleseydi
tarafından
Keşke garantiye gönderdiği telefoncuya gitmiş tesadüfen telefonunda gelmiş

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 58 göst.
1 saat önce Aile & Aşk kategorisinde Ecrings (4 puan) tarafından soruldu