0 oy
215 göst.
Aile kategorisinde (368 puan) tarafından
Eşim her işimizi yapar ne istesek yapar ama cok ilgisiz mesela asla sevgisini gostermez sevmez koklamaz benı o kadar cok yalnızım ki bana karsı cok uzak arkasını dönüp uyur. Yada hep telefon TV  Mac soru sorsam dogru cvp vermez. Asla sırrını derdini anlatmaz bsıyler paylasmaz cok mesafeli bana karsı cok  uzak davranıyor. Arkadasıyla dun gezmeye gıtmiş yanlışlıkla beni aradı telefonu dinledim Bi cafedeydi kakaolu mılkshake istedi duydum. Bugun sordum napdnz neredeydin dedım cay ıctık geldik dedi. Bana niye mılkshake ıcdk demio bu tarz yalanları var arkadasım buraya geldi dedi dun. Bugun ben gitti. Oraya dedi. Ve sorsan ne istedin de yapmadım. Maddi olarak cok iyi cubku bende tutumlu biriyim para harcamam. Bu onun ıyılıgınden degil manevi olarak berbat. Oksanmayan  Duygularım var benim. Cocugunu da sormaz bana kızınca. Burnumdan getirdi niye soruyorsun nerede napdınız diye. Benimi yokluyosun diyor. Sevmem bu davranışları diyor. Oysaki ben ona iyi niyetle hangi mekana gttnz dedim. Kendisi durduk yere cay içdk diyince ben gıcık oldum bana niye yalan soyledi bu ve bu tarz yalanları var. Basit seyler evet ama sınekde kucuk mide bulandırır. Bana kendisi sorar tepeden tırnağa anlat bakalım der. Kendisi hıc bsıy paylasmaz. Ve sinsi bir insan. Yumusak yuzlu sorsan melek. Beni hıc övmez begendıgını ıfade etmez. Cok üzgünüm. Kalabalıkta yalnız kalmıs gibiyım. Ve Allaha bıraktım. Allah goruyor. Kırılan kalbimi. Ona beni niye yalnız bırakdn benle ilgilen desem kavga cıkar. Sessizce yasıyorum. Kendi basıma. Güler eder ama özeline girince kızar bana.. Annem diyor ki kızım herkes mutsuz yuvanı yıkma. İnanmıyorum ben ya herkes mutsuz olamaz. 

8 Cevaplar

0 oy
(14,428 puan) tarafından
Öyleyse sen de arkadaşlarını gezmeye git tatlım bir süre ilgilenme hiç üstüne düşme bırak özlesin seni biraz
-Reklam-
0 oy
(388 puan) tarafından
Evet alkolle ilgili. Master falan yapabilir konu üzerine. İnsanlıktan sınıfta kalir ama. 
0 oy
tarafından
Mekanda seni arayipda farketmemesi tuhafıma gitti 

Allah islah etsin sanada sabır versin insAllah ne diyim
(368 puan) tarafından
Evet ya bende ona sasırdım. Adam cok fena nasıl farkedemedı
tarafından
Allah gunah yazmasın aklima ne geldi
“Adam birile bulusmus yanindakide karisi ogrensin anlasindiye adamdan ariyomus “
(2,097 puan) tarafından
Of senaryolarınizi kendinize saklayın ya. İnsanların aklına iş sokmayin
0 oy
(5,904 puan) tarafından
Herkes mükemmel değil şimdi hepimizin eksik yöneri mutlaka var ve hepimiz çook mutlu değiliz mutlaka sorun yaşıyoruz.. Ama evlilikte ilgisizlik çok mutsuz ediyor bu konuda haklısın.. 
0 oy
(657 puan) tarafından
Uzun zamandır kakaolu milkshake içen bir erkek görmedim... 
tarafından
Niye kizz
(2,097 puan) tarafından
Ahahaha
0 oy
tarafından
Yemin ederim ki harfi harfine benim yazmışım gibi okudum. Malesef ayyyynııı durumdayım. Ve ne yaptıysam olmadı olmuyor.. Off:((((((
0 oy
(11,384 puan) tarafından
Bırak üstüne düşme kaçan kovalanır hiç ilgilenme sen üstüne düştükçe o kaçar yokmuş gibi davran bi müddet 
0 oy
(73 puan) tarafından
Maalesef işten gelir gelmez TV film karşısında bende umursamiom artık kabuguma cekiliom

İlgili bir soru bulunamadı

381,063 soru

11,408,019 cevap

34,945 kullanıcı

...