0 oy
474 göst.
Diğer kategorisinde (87 puan) tarafından
kızlar çocuklar şu sakız gibi meyveli şekerler varya koltuguma ondan yapıştırmış bende elimle ustten kafayı alıyım sileyim dedim koltugum şekerle birlikte yirtildi 2 tane iğne kadar delik oldu ve chester koltuk suan alsam alamam 1 yıllık evliyim eşyalarımı hep maf oluyor ne yapmalıyım 

15 Cevaplar

0 oy
(402 puan) tarafından
Ayyy yazık garantisi var mıydı
(402 puan) tarafından
Misafir çocuğu mu yaptı
(87 puan) tarafından
büyük bi ihtimalle eşimin yegenlerinden biri
(402 puan) tarafından
Eşine söyle aldığınız yerle konuşsun belki bı yolu vardır
(87 puan) tarafından
mağazacı kızı tanıyorum bir yazayım bakalim
(402 puan) tarafından
Hadi bakalım inşallah hallolur
-Reklam-
0 oy
(16,580 puan) tarafından

Bir bardak su içmelisin ne yapacaksin bacım olan olmuş daha :)

(87 puan) tarafından
kiz nasıl oldu böyle 1 sekerdir millet neden çocuğuma sahip cikmiyorki ..
(16,580 puan) tarafından
Çocuk işte canim nerden bilsin
(87 puan) tarafından
jste anneler dikkat  etmeli
0 oy
tarafından
Koltuk örtüsü kullan 
(87 puan) tarafından
boşuna mı chesrer aldim modeli gozukmez ki millet çoğuna sahip çıksa keşke..:(
tarafından
Ya o kısma parça yaptıracaksın ama oda kötü durabilir yada şık örtü örteceksin
0 oy
tarafından
Üzüldüm valla benimki ayağını kırdım koltuğunun temizlik yapacam die bende 2 yıllık evliyim 
(87 puan) tarafından
kız yine sen yapmışsın millet çocuğuna sahip çıkmıyor ki zoruma giden o bir yere gittinmi çocuğunun eline nie biesey verince insan takip etmez
tarafından
Ayn òyle  hiç sevmem ôylwlerini ödetec3n qslında bidaha takip ederler
(87 puan) tarafından
işte aileden insanlar olunca birsey diyemiyor insan
tarafından
Aile fln banane benim tek aileme eşim .öyle birileri gelince evime misafire çocuğunuza sahip çıkın bak diyor hep şakayla araya karışık yoksa mahvediyorla
0 oy
(7,404 puan) tarafından
Kız o nasıl koltuk öyle çekince yırtılmış hmn ıslataydin biraz öyle cekeydin keşke 
(87 puan) tarafından
öyle uaptim ıslattı elimde kabasını aliyordum
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Canım zamanla herşey oluyor geçen benimde masamın ayağı kırılmış kardeşim gelmişti üzerinden bastırmış masanın ayağını kırdı ,ondan öncede ben  temizlik yaparken yatak odasi dolap kapağını silerken rayından çıkarmisim farkında olmadan aynalı kısım üzerime düştüki o kapakda bir 50 kilo var babamlar zor kaldırdı duvara koymak için ,dolap kapağı altında kaldım alıştım artık ben saldım birazda çocuk doğduktan sonra eşyalar daha çok bozuluyor nedense , ikisinide haftaya usta gelecek tamir olacak ne yapalım cana geleceğine mala gelsin canim iğne kadar delikten ne olacak bence hiç takma çok mu dikkat çekiyor 
(87 puan) tarafından
canım inansın zoruna giden kucuck çocukların ellerine şekerler sakızları veriyorlar sahip çıkmıyorlar bak bosu boşuna başıma iş cikartilalr
(2,220 puan) tarafından
Haklısın benimde ilk başlarda bakınca içime daral geliyordu şimdi biraz alıştım ama yaptıracağız
(2,220 puan) tarafından
Çok mu büyük delikleri peki dikkat çekecek yerdemi resmini koysana merak ettim
0 oy
tarafından
Garanti yi ara sor o nasil koltukmus şekerle yırtıliyooi
0 oy
(13,903 puan) tarafından
Onu bende hiç sevmiyorum ve kim ne kadar kızarsa kızsın müdahale ediyorum çünkü bu bi dürtü durduramıyorum kendimi 4 senedir bi sıkıntı yok çok şükür şimdilik bakalım benim bebe büyüyünce bu düzeni koruyabilecek miyim
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Foto atsaydin keşke ona göre bakardik çok mu büyük diye 
0 oy
tarafından
Bi sekerlede o koltuk yirtildiysa pes aldığınız yeri arayın ve şikayette bulunun çok dandik demekki kumaşı çocuğa gelince evet herkes çocuğuna sahip çıkmalı 
0 oy
(11,670 puan) tarafından
Bi şekerle nasıl yırtıldı kız 
0 oy
tarafından
Maalesef ya kumaşı komple değiştireceksin ya da koltuk örtüsü kullanacaksın kuzum aynı şey benim anneminde başına geldi koltuklar yeniydi yeğenim oje döktü asetonla minik minik silelim derken yengem o telaşla bastıra bastıra sildi koltuğun rengi attı küçük odada duruyo şimdi berjer koltuk yıkamacı keşke müdehale edilmeseydi çıkardı büyük ihtimalle dedi büyük ihtimalle seninkide çıkacaktı 
0 oy
(804 puan) tarafından
Benim koca da perde takarken köşemin kenarına bastı Cat diye kırıldı. Ama gülerken donuma isedim ben nedense. Çünkü kocam 65 kilo nasıl kırdı onu anlamadım. Benim de tam 1.yilinda kırıldı. Biraz üzüldüm neyse dedim daha iyisini alır. Çünkü özel yaptırmıştim rengine kadar ben seçmiştim. :) Bunu yazarken bile gülüyorum. Aldığın yerle konuş bazı ürünler de garanti oluyor benim arkadaşımin koltuğunda ayağında sıkıntı oldu tamire gönderdi getirdiler yaptırıp. Normal bir yerden aldı o meslea marka değildi 
0 oy
(38 puan) tarafından
Aldığın yerle konuşsan koltuğun alt kısmının sadece yüzünü değiştirse olur hem çok masraflı da olmaz hem koltuğunun bire bir aynisi olur 
0 oy
(47 puan) tarafından
Canım çok kötü ve fazla bir yırtık değilse kumaş kalemi alıp boya bence orayı çünkü sakız ne kadar yirtmis olabilir ki boyamak en mantıklısı 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 204 göst.
10 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,750 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 565 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Dnz737373 (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 359 göst.
5 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Neyleyim (340 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 774 göst.