Kızlar. Gecen hafta eski kpcamla konustum. Evdeki hakkımı satacagımı annemin evine sıgamadıgımızı soyledim. Allahnrazı olsun bize evini actı ama. Annemin evi kücück. 2 +1ama metre kare 1+1e uygun. Haliyle o evde 5 kişi yasamak cok zor. Evde ısınma klımayla yada ısıtocıyla. Gecenmkıs ne cektigimi bir ben bir Allah biliyor. Cocuklar once klımadan hastanoldular sonra ısıtıcıyla ısınamadık hasta oldular. Tum kıs hastalıkla bogustuk. O cok soguk gunlerde bebegimi montla sapkayla eldivenle yatırdım.eski ev oldıgu için su alıyor her yagmurda. Odanın bir kösesi hep sakır sakır akıyor.. Durum boyle. Eaki kocamda dedi ki gel burada otur. Hem ev elden cıkmasın cocuklarımıza kalacak bir mal olsun dedi. Bende yardım edecegim size dedi. Neyse. Annem surekli derecede durumu acıklafıgım halde bir gel diyor bir haklısın diyor. Saat bası fikirini degiştiriyor. Bir hakkısın kızım satılmasın evde cocuklar ziyan oluypr burada diyor.2 sat somra arayıp gel diye trip atıyor. Bu evde camasır makinesi filan yok. Esyaları ayırmıştık depoda babamın deposunda. Babamı aradım bu gun baba alcam onu ne zman musaidsin diye babamda ben musaid degilim alıp ne yapacaksın esyaları bunlar gene o ablasının kumpazları fikirleri o size bakmayacak veremem esyaları diyor. Annem desen esyaları alırken sakın o adam babanın deposuna girmeyecek diyor. Kadın basıma ben nasıl naklıyeci yanına binip esya alacagım tasıyacagım onu dusunmuyor. Ben esya getircem diyince eski kocam sen cocukla yapamazsın biz eniştemle gidip indirelim esyaları demişti. Birde naklıyeci taaımaya adam tutumam gerkiyor bu durumda. Ne yapacagımı sasırdım. Annem bu evin parasını bekliyordu tabi bozuldu duyunca. Hep plan yapıyprdu bilen bilir o paraya para koyarız bana ev alırız diyordu ona bozuldu. Simdi sureki arayıp taciz derecesinde tip atıyor. Ne yapacagımı sasrdım kzlar. Bem simdi nasıl cozecefi bu işi.