0 oy
144 göst.
Diğer kategorisinde (387 puan) tarafından
iyi gunler kizlar, benim gibi olaniniz var mi kötü koku ve ya kötü mide bulandirici şeyler görünce ögürüyorum zor kendime geliyorum, tamam herkes igrenç birşey görünce kötü olur ama ben mesela saçlarımı yıkarken duştan sonrasında toplarım yere düşenleri ögürürum midem kalkar, bazem kızımın kakasına bile ögürüyorum oysa bana igrenc bile gelmiyor kizimin kakasi, tuvaleti, banyoyu temizlerken midem kalkiyor, eşimin saçlarını duşta görürsem midem kalkar sürekli ögürürum, eşim artik hastalikmi bu diyip duruyor bi doktora mi gitsem ne yapsam artik bilemiyorum...

3 Cevaplar

0 oy
(1,057 puan) tarafından
Bende öyleyim seni kadar degilim ama cok tiksinen biriyim mide hassasiyeti var bende kücükkende oyleydim 
(387 puan) tarafından
Mide ile mi alakali acaba bu...
(1,057 puan) tarafından
Doktor bana öyle demişti bende temizlik takıntılıgı var
-Reklam-
0 oy
(313 puan) tarafından
Ay bende aynı özellikle mutfağım havasız tertemizde yapsam burnuma kokuyor sanki hamileyken arttı ve kaldım öyle doğru düzgün kendi yaptığım sulu yemekleri dahi yiyemiyorum midemi bulandırıyor
(2,362 puan) tarafından
Bende aynı şeyleri yaşıyorum tavuk çorbası et yemekleri tavuk yemeklerini ben yaptıysam asla yiyemiyorum sanki kokuyor mutfağı okdr temizliyorum çeşit çeşit derjenla ama sanki kötü kokuyor özelikle kendi saçım ise ıslak saç benide çok rahatsız ediykrz
(313 puan) tarafından
Huy çıkmaz gibi geliyorr keşke çıksa
0 oy
(6,675 puan) tarafından
Bende öyleyim de hep ogurcek kadar değil bı doktora git istersen çok hassas olabilir miden

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,822 soru

24,391,977 cevap

349,363 kullanıcı

...