0 oy
283 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar gece gazini cikaramiyorum oyle uyutuyorum ama hep tedrgin oluyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(14,343 puan) tarafından

Anlamadı ben :D

tarafından
Gece mama verdigim zaman gazini cikaramiyorum canim cok ugrasiyorum cikarmiyo oyle yatiriyorum tekrar ama kusar falan diye de tedirgib oluyorum hep
-Reklam-
0 oy
(1,697 puan) tarafından

Ağlamiyosa sikinti yok kuzu neden dert edindin bunu:Ddemekki cıkarmadanda rahat hem 6aylik artk kendide cıkartır

tarafından
Ay ne bilim ya ben hala ugrasiyorum gazini cikarsin diye kusarda genzine kacar diye korkuyorum hep
(1,697 puan) tarafından
Sen gene tedbirli yatr ama o dönmeye bile baslamastir canim allaha emntler hepsi rabbim korusun insallah kafasini oynatir mutlaka yani
tarafından
Evet canim cok donuyo yus ustu buluyorum genelde daha rahat yatiyo sanirim sirt ustu bile koysam yan yatio sonra yuz ustu donuyo
0 oy
(1,916 puan) tarafından
3 ayliktan sonra ben gazini cikarmayi biraktim artik kendi cikartir stres yapma
tarafından
Tamam canim tesekkur ederim
0 oy
(662 puan) tarafından
Büyümüş canım hem yatiyosa o gaz rahatsız etmiyodur 
tarafından
Yatio canim uyuyo geceleride beslemek icin ben uyanip oglum uyurken besliyorum  yoksa sabaha kadar deliksiz uyuyor
(662 puan) tarafından
Oh bu çok güzel işte sana tavsiyem 2 kez emzir çok uykusunu bölme zaten 4 saate bir emziren yeter büyümüş artik
tarafından
Mama ve ek gida kullaniyorm canim 2 ay emdi sadece beni ek gidaya basladigimdan beridirde mama yi icmekte zorlaniyo baya bildigin yemek yemek istiyo :D
(662 puan) tarafından
Evet mama anne sütüne göre daha ağır ya yok tutuyo ve az gaz yapiyo bırak rahat rahat yatsın

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 286 göst.
12 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Muge (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,072 göst.
13 Kasım 2019 Diğer kategorisinde ayszynp (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 309 göst.
21 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 197 göst.
16 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,657 soru

24,621,481 cevap