0 oy
522 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bazen denk geliyorum işte aslında uzun zamandır burdayım ama kim olduğum anlaşılmasın diye yeni hesap açıp geldim diye ne kadar samimiyet bekliyorsunuzki yada bu kadarmi korkuyorsunuz eksik görulmekten zaten dostsa karsinizdaki arkadaş insansa bunu güdmez guvenmeden hemde aileyle ilgili destek bekliyorsunuz

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Burda yargilamayan bikac insan vardir gerisi seni zamani gelince vurur oyuzden herkes istedigi gibi davransin samimiyetse mesele sen istemiyosan samimiyet gostermessin kisinin kendini eksikgormesiyle alakasi yok bence yanlis dusunuyosun 
tarafından
Obur turlude biliyon açık aramaya meyilliler
(14,413 puan) tarafından
Çüşşşşşşşş
Aha çokta tın de kuzum sen
Balll
tarafından
Acaba aklım nerde olucakmis merak ediyorum
(14,413 puan) tarafından
O diyenleri aklı biyerlerinde işte hahah
tarafından
Takmıyorum ama insan ister istemez mirlai bozuluyor ve Hüseyin düştü diye yazmış aklın kocanda olan çocuğa oluyor diye sanki ben çocuğa işkence ediyorum
-Reklam-
0 oy
(14,413 puan) tarafından

Sakin ol şampiyon :D 

Noldi tatlım

tarafından
Yok aklıma takıldıda yazdım niho burda çoğuna veryansın ediyorlar çoğuda yeni nickle geliyo haksızlık :))
0 oy
tarafından
Normalde cok mutlu bır aıle tablosu cızıyor yada herkesı elestırıyor buyuk kpnusuyor olabılır e aynı sorunu yazınca herkes basına kalacagı ıcın yedek hesap acıyor
(3,849 puan) tarafından
Tam olarak ben de bunu düşündüm hislerime tercüman olmuşsun
tarafından
Heh tamda öyle canım hayatımızda bu tür insanlardan o kadar çok varki
0 oy
tarafından
Kız daha bir ay olmuş hesap açalı buna mi takıldın. Belki burda görüştüğü kişiler var diye kişi utanıyo çekiniyor yeni hesaptan yazıyor. Boşver takılma isteyen istediğini yapsın ☺️
tarafından
Kız anammm şaka mı. Daha biz kapı kemirelim sjsjsjs
tarafından
Kız geçen evden 5 lira aldım dedim iki kahve alayım tekli neyse bakkala girdim iki tane aldım ne kadar dedim dedi 6 lira usulca kahvenin tekini bıraktım tekini aldım sjsj
tarafından
Herşey uçtu valla
tarafından
Usulca tekini bıraktım sjsj birde uzun zamandır marketede gitmiyorum malûm kaynana yapıyor bugün gidip kahve alınca şoka girdim
tarafından
Bende ara verip gidince aynı şeyleri yaşıyorum. Her gün gitsek gözümüz alışır mi acaba ☺️☺️☺️
0 oy
tarafından
Olayı anlamadım ama bazıları linç yiyince hemen hesabı sildirip yenisini açıyor 
0 oy
tarafından

Aman isteyen istediğini yapsın kız bize ne :D

(14,177 puan) tarafından
Bencede:-)
tarafından
Dimi dimi ☺
0 oy
(4,385 puan) tarafından
noldu keçe ;D
0 oy
tarafından
Ee bu seni niye ilgilrndirdi ki 
tarafından
Bu post seni niye ilgilendirdi
tarafından
Kızlar sakin olun ikimizde bosverin gelen gelsin giden gitsin
tarafından
Ben sakinim zaten canım arkadaş o üslupla konusunca bende öyle yazdım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 422 göst.
8 Eylül 2019 Aile & Aşk kategorisinde Sedasyyd38 (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 79 göst.
21 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nunum1996.1996 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 294 göst.
3 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zzzzzz (1,746 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.
4 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Neslis (861 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,692 soru

24,390,218 cevap

349,255 kullanıcı

...