0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (606 puan) tarafından
Çocukluk arkadaşımla aynı apartmanda oturuyorduk annemlerde komşu neyse biz büyüdük kankamin annesi binadaki herkesle neredesye arası bozuk kavga etti kankamin annesi. Geçenlerde kankam bir komşuya demiski annemde içine katarak üçüde aynı binada selam verilecek adam yok demiş üçüde.ayni derken annem ve diğer iki komşu dan bahsediyor bende bu u duyunca arkadaşla ilişkimi kestim aradı açmadım filan anladino biaeye bozulduğunu sizce haksız mıyım.uzuluyorum.da.bir yandan çocukluk arkadaşım herşeyimi bilen insan ama anneminde arkadaşından o şekilde konuşması sinirimi bozdu siz ne düşünürsünüz bu durumda annesi kavga ediyor arkadaşım.annemi de katıp semal.verilecek adam yok üç kadında.ayni diyor 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Uzun diyince önce bir aşağı kaydiriyorum tüm posotlarda sjsjs ama bacım uzun degldi

Yani haklı gibisin de değilsinde
(606 puan) tarafından
Kız okumadın mi asjsjdkdk uzun gibi geldi yaazarken jsjsjsj
tarafından
Okumadım sonra okudum yani anama öyle diyenle knusmam ben
(606 puan) tarafından
Bende şuan konuşmuyorum.mesaj arama binada görünce mecbur merhaab filan konusuruz
-Reklam-
0 oy
(916 puan) tarafından
Allah seni napsın deidm bakan kaç sayfa sjsjsjsj...

Her şeyini biliyorsa barış sjsjsj anlaıdn sen 

Ama kesinlikle haklısın 
tarafından
Kız bende once sayfayı aşağı itiyorum bakiyom çok uzunca okumuyorum sjsj
(606 puan) tarafından
Allah seni ya asdfghklssjs ikimizd evli çocuklu yüz şuan kız dimi anam için denemesi gerkeirmis eşim keşke söyledin mi diye sorsaydim filn dedi ama o sorabilirdi bişey mi var vs vs diye
(916 puan) tarafından
Sjsjsjsjs geçen Biri bi 10 sayfa rahat yazmıştı sjsjsjsjjsjs
tarafından
Ay evet oneydi yaaa
(916 puan) tarafından
Çok merak ettim ama asla okumadım sjsjsjjssjsj
tarafından
Bende şöyle bir alta ittirdim baktım bitmiyor usulca uzaklaştım posttan
(916 puan) tarafından
Hahahah Allah o kadar dert vermesin bacım yaza yaza bitirilmeyen
tarafından
Post sahibi kimdi kız
(916 puan) tarafından
Hiç kullanıcı isimlerine bakmıyorum biliyor musun bazen tartışıyoruz falan o insnaaa karşı içimde kırgınlık olmasın diye;))
tarafından
Beni unutuyonmu
0 oy
(18,778 puan) tarafından
Bu uzunlukta yorum yazan ben :)) haklısın arkadaşlık dostluk önemli ama aile her şeydir açık açık söyle bence sorarsa 
(606 puan) tarafından
Cnaim o aradı iki sefer bende sana sonra dönerim dedim dört ay geçti yazmadım.aramadim oda noldu demedi bence herşeyin farkında yoksa neden aramayın Arıcan.diyipte öyle değil mi
(18,778 puan) tarafından
Yani. Olur ki yüz yüze gelirsenizse benim annemin ne kötülüğünü gördün de öyle dedin dersin yaptığı ayıp yani bilsin kabahatini
(606 puan) tarafından
Ona ben seniusait olunca ararım.yazdim dört ay geçti hala aramadim bence.yaptigi ayıbın farkında yoksa hayırdır diye bana yazardı suçsuz olsa.yani ben olsam öyle yazardım
(18,778 puan) tarafından
Kesinlikle
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Kesin emin misin belki demedi. Laf getiren döndürüyor. Demiş olsa bile duruduk yere mi dedi noldu da dedi. Neden arkadaşına sormadın. Bnce bu kadar samimi olduğum birisine mutlaka sorman lazımdı. Bn onun yerinde olsam senle konuşmazdım belki de tamamen suçsuz 
(606 puan) tarafından
Annemde onlara tavırlı annesine filan selamını almıyor artık hickimse hayırdır demiyor sen demez misin ben ona ben seni müsait olunca ararım.yazmistim.sonra dört ay geçti bir sürü paylaşım yapıyorum hayırdır demiyor sen olsan hayırdır demez misin ben kesin derim oda suçunu biliyor bence neden yalan söylesin annem için bunu diyor zaten şöyle böyle direk demiyor
(1,466 puan) tarafından
Bunları yazmamissin. Evet biliyordur lafınin sana geldiğini
(606 puan) tarafından
Evet ya yinede ben üzülüyorum o kadar çocukluğumuz birlikte geçti benim hatrim yokmuş demekki

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 297 göst.
27 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,066 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 145 göst.
25 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Glcnm (247 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 75 göst.
8 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 156 göst.

412,320 soru

12,411,995 cevap

44,883 kullanıcı

Kategoriler

...