0 oy
200 göst.
Diğer kategorisinde (1,393 puan) tarafından
Calismadim kendimi denemek icin girecktm ama esim olack insanla konusmuyoruz bir haftadır  sınav yeri de yakın degil.kendim gitsem . o da girecek sınava götürecek mi götürmeyeck mi bilmiyrm ne yapsam bilemdim girmemeyi bile dusünüyrm şu an 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gir canim bence git yanına seni getirsin sonra kendi sınavına girsin o kadar para verdin sonuçta dene kendini en azından eksiklerini görürsün
-Reklam-
0 oy
tarafından
Mesaj at sjsjsjsj. Kız böyle zamanlarda küsülmez
tarafından
Napim o mantıklı geldi bana şuan ☺️☺️☺️☺️
(1,393 puan) tarafından
Küslük degil bizimki ayrılık bi nevi .Sehpa kadar degeri olmayan bir kadınm diyelim onun icin
tarafından
Yaaani o kadar para ödemişim sırf kızdım diye sınava girmemezlik yapmam gideceğim yer uzaksa boşanmadıgım içinde hala eşim benden sorumlu tabi o götürcek :D bide arabada tripte atarım ben :))
tarafından
Olsun bacım sen mesaj at yarın sınav var biliyosun dimi götürcek misin beni tamam deyip gelmemezlik yapma de
tarafından
Eğer ayrılıksa kesinlikle o sınava gir. Mesaj at hiç bir şey olmaz. Beni sınava götürecek misin yoksa kendi imkanlarim la gitcem de. Hiç bir yuva dağılsın istemem ama eğer öyle bir şey olursa kesinlikle o sınava girmiş olmanı isterim
0 oy
tarafından
Eşi sınava göndermeyen sen mıydın canım? 
tarafından
Yok o baskasiydu
0 oy
(14,413 puan) tarafından
E sınavdan sonra barışınca pişman olursun 

Ebediyen küs kalmayacağınıza göre
(1,393 puan) tarafından
Küsluk degil.bizimkisi aslında bi nevi ayrılık sadece mevbur gidemyrm .
0 oy
tarafından
O kadar para yatirmissin gir mutlaka , erken çıkarsınız seni bırakır sonra kendi okuluna gider. Dönüşte de alır heralde :) 
(1,393 puan) tarafından
Aman bıraksında dönüste bi yol bulurum ben
0 oy
(904 puan) tarafından
Sinir krizi geciriyorum ben suan  az cok calistim ama esimin yardimi yok bana son gun ben halen yemek bulasik camasirla ugrasiyorum .. beyefendide zaten kazanamayacaksin diyip duruyor senin gibi kocam oldukca 100 yilda atanamam dedim . Gebertesim geliyor onu suan .

Bencil onun sinavi varken kendi sinavimi birakio ona not cikariyordum nankor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 307 göst.
13 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Elif&hanim (5,483 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 251 göst.
19 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 749 göst.
4 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,352 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 458 göst.
28 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,046 soru

24,439,520 cevap