0 oy
250 göst.
Diğer kategorisinde (33 puan) tarafından
Kızlar benim gibi başka bir şehire gelin giden kendini yapayalnız hisseden var mı cok bunaliyorum bu şehirde eşimden başka kimse yok hep dua ediyorum memlekete bir an önce gidelim diye psikolojik olarak yıpranıyorum

11 Cevaplar

0 oy
(7,803 puan) tarafından

Bnm kendi memleketindeyimde ne oluyo yine yanlızım :P

(33 puan) tarafından
Neden
(7,803 puan) tarafından
Kimseyle görüşmüyorum akrabaymis bilmem ne uzak olsunlar :D zarardan başka bi ise yaramiyorlar
(33 puan) tarafından
Keşke böyle düşünmek durumunda kalmasak ama işte oluyor maalesef herkesin var birilerine kızgınlığı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Uzak yakın herkes yalnız bnce :))
(33 puan) tarafından
Neden böyle olduk
tarafından
Çıkar menfaat için canjm
0 oy
(735 puan) tarafından
Çok şükür ben kendi memleketime gelin geldm arkadaşlarım annem kardeşlerim hepsi burdalar Allah yardımcın olsn. Insan bazen çokluğu ariyor
(33 puan) tarafından
Ayda bir gidyorum memlekete ama burada geçen bu süreç beni çok bunaltiyor kimsesiz gibi
(735 puan) tarafından
Kız öyle duusnme ayda 1 de bir şeydir
0 oy
(73 puan) tarafından
Ben canım ama unutma ki yanlız değiliz rabbimiz var hatta benim bulunduğum yer kasaba gibi en yakınımda olan evle aram 500 metre komşuluk desen yok allah göstermesin başıma birşey gelse kimsenin ruhu duymaz 2 tane bebeğim var bazen çok birşey olsa ne yaparım diye ama yapacak birşey yok malesefki 
(33 puan) tarafından
Allah korusun inşallah sizi ve bebeklerinizi. İnsanın zoruna gidiyor yapayalnız olmak da
0 oy
(6,678 puan) tarafından
Cevre edin biraz 
(33 puan) tarafından
Kolay oluyor mu yabancı bir şehirde. Çevrem var ama tabiki kendi memleketimde olmanın yerini tutmuyor
(6,678 puan) tarafından
Tabiki tutmaz hiçbir şey ama kafa dağıtırsin daha katlanir hale gelir
(33 puan) tarafından
Dediğiniz gibi kolay olmuyor işte bir anda çevre edinmek
(6,678 puan) tarafından
Bı anda edinemezsin zaten 1,5 yıl sonra anca edindim ben misal
(33 puan) tarafından
Sizde mi gurbettesiniz
0 oy
(1,726 puan) tarafından
Bende öyleyim annemlerde uzak kaynanamlar var onlara da gitmiyoruz
(33 puan) tarafından
Benim ikisi de uzak :(
0 oy
tarafından
Başka şehirde değilim ama annemlere uzak semtteyim şimdi taşınıcaz da çok mutsuz hissediyorum kendimi 
(33 puan) tarafından
İnsan çıkmaz yola girmiş gibi hissediyor kendini
0 oy
(1,420 puan) tarafından
Bende gurbetteyim ama hiç dert etmiyorum eşim yanımda olsun yeter 1 sene sonra tayin cikcak başka ile gitcez benim tek duam eşim yanımda olsun görev felan çıkmasın veya eş getirilemeyen biryer olmasın hep yanımda olsun bana yeter iyi taraflarıda var iyi yönden bak şükret haline 
(33 puan) tarafından
Halimize şükür tabiki ama insan arkadaş eş dost istiyor
(1,420 puan) tarafından
Bulunduğun ilde kuran kursu veya devletin kadınlara özel verdiği el işi şeyleri felan varya oraya git ben mesela bu ilde kursa gittim gebelik okuluna gittim bir sürü arkadaş edindim
(33 puan) tarafından
Hamile olunca pek bir yere cikamiyorum
(1,420 puan) tarafından
Ben bunların hepsini hamileyken yaptım zaten şuan 35+5
(33 puan) tarafından
Zor gecen bir hamilelik surecim oldu bende 30um
(1,420 puan) tarafından
Benimde öyle bunlar bahane ilk 3 ayım berbattı son 3 ayım öyle eğer insan bir şey yapmak istiyorsa yapar ama yapmak istemiuorsa hep birşeylerin arkasına saklanır iyi geceler
(33 puan) tarafından
Bişeylerin arkasına sigindigim yok trip atmaya mi geldiniz anlamadım :)
(1,420 puan) tarafından
Yok kız seni tanımam etmem neyin tribini atcam ama dediğim gerçek eğer bir insan birşeyi kafasına koyarsa herşeyi yapar o değil uzun zamn oldu bunu yazali unuttum ne üzerine tartıştığımızı :adshsj
0 oy
tarafından
Benimde hem eşimin ailesi hem kendi ailem aynı yerde yaşıyoruz ama kimse kimseye gitmiyor gelmiyor  kirginlar var anlayacağın herkes mesafeli gittiklerimiz gelmiyor öyle olunca eşimde gitmek istemiyor 
(33 puan) tarafından
Hayırlısı olsun ne diyelim :(
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Ben varim. İnsan zamanla alışıyor boşuna dememisler doğduğun yer değil doydugun yer diye. Sende olumlu yönünden bak canim. Kimse yok karisan görüşen kafan rahat 
(33 puan) tarafından
Zamanla bence alışılmiyor bana göre:(
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Niye yıpratıyor Sun kendıni.bak ben İstanbul'dan resmen köye geldim sonra tayin cıktı baska sehre gittim eski yere tam alısırken 
(33 puan) tarafından
Tek başına tadı mi oluyor sanki
(9,238 puan) tarafından
İmkanın suan bu kendını kapatıp hasta olacağına negatif kalacagına tek dolas daha iyi
(33 puan) tarafından
Tek dolaşmayı sevmiyorum hanımefendi
(9,238 puan) tarafından
İyi otur ozaman canım
(33 puan) tarafından
Olurrr

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 98 göst.
27 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 67 göst.