0 oy
277 göst.
Diğer kategorisinde (140 puan) tarafından
Arkadaşlar ortaöğretim kpss ye girecek olanlar çalışmaya başladınız mı nerden basladiniz 2 yaşında kızım var tuvalete alistiriyorum zor geçiyor çok fazla test çözemiyorum daha çok üstünde durmam lazım siz nasıl yapıyorsunuz var mı taktiği olan acaba ? 

7 Cevaplar

0 oy
(21 puan) tarafından
Senin kızın en azından 2 yaşında benim bebeğim 6 aylık ve kaynanamgille yaşıyoruz ben hiç bakamıyorum bakalım nasıl olacak lise bilgilerine girip yapacam artık 
(140 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun canm :(
(21 puan) tarafından
Aminnn canım inşallah :((
-Reklam-
0 oy
(3,670 puan) tarafından
Gece çocuklar uyuyunca ancak çalışıyorum malesef 
(140 puan) tarafından
Gece olunca dayanamıyorum ya kafam almıyor ama bende denicem yapacak bişey yok
(3,670 puan) tarafından
Bende ramazan bayramından sonra başladım canım ne kadar çalışabilirsem artık
(140 puan) tarafından
Nerden başladıniz mesela çalışmaya ilk test mi cozdunuz kitap mı aldınız benimde kafam karıştı
0 oy
tarafından
Canım sınav ne zaman
(447 puan) tarafından
6 Kasım da
tarafından
Bende başlamak istiyorum ama Hicbirsey hatırlamıyorum. 90gun nereye yetecek sınavda lise bilgileri mi soruluyo
(140 puan) tarafından
Valla baktimda öyle üstten bana karışık geldi çalışmak şart çünkü biraz test çözdüm hep yanlış çıktı
tarafından
Bir dahaki sınav iki yıl sonraymiş.. sınav tarihî ne zaman canım.
Allah yardımcımız olsun
(140 puan) tarafından
Kasım'da yapılacak sınav canm amin inşallah
0 oy
(447 puan) tarafından
Benimkide iki yaşına gircekk bugün baktım Türkçe konularına da ne kadar karisikk valla aklım durdu. Soru cozuyom hep yanlış cikiyo bir haftadir başladım bende
(140 puan) tarafından
Aynen valla bende öyleyim hep yanlış çıkıyor 3 tane uygulama indirdim telefonuma kitap da almak istiyorum ama kararsızım bakicam
0 oy
(196 puan) tarafından
Kızlar benim kardeşim gircek kursa gitmesine rağmen 75i geçemedi ki çok çalışıyor Allah sizlerin yardımcısı olsun lise bilgileri evet ama güncel bilgilere bakın özellikle 
(196 puan) tarafından
Bazı derslerin hocaları instadan canlı yayın yapıyorlar soru cevap gibi sayfaları bul takip et çok faydalı olur zaman az kaldı çünkü bir de çıkmış soruları çözün benzerleri gelir
(196 puan) tarafından
Benim hocam Yediiklim ve pegem bunları alın
(196 puan) tarafından
YouTube da benim hocam kpss ortaöğretim yazın konu anlatıyorlar
(140 puan) tarafından
Evet ikisinide çok duydum en iyisi 2 tane test kitabı alayım
(140 puan) tarafından
Benim hocam kitabida varmış bı bakayım canm çok sağol
0 oy
(513 puan) tarafından
Bu postan önce kac tane sayfaya msj attim kitap icin kitapları da amcama attim hangisi iyi diye valla bende de çocuklar var küçükler bende yeni yeni başladım iyi bir program yaparsan biter konular
(140 puan) tarafından
İşte bize güzel tam kaynak lazım öyle her anlatanı dinleyip de vaktimi harcamak da istemiyorum şöyle tek bı yerden doğru anlatımlı olacak
(513 puan) tarafından
Ben bir tane buldum galba tam arastiracam sana haber vercem canım aklımdasın
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Youtubede kpss konularını anlatan hocalar var açıp onları dinleyebilirsin hiç yoktan 3 5 bilgi olur coğrafya tarih flan
(140 puan) tarafından
Öyle yapacağım herhalde ya da bütün eski çıkmış soruları çözersem içinden çıkar belki
(1,243 puan) tarafından
Hangisi daha rahat öğrenmeni sağlicaksa onu yap kuzum ben dinleyerek daha iyi anlıyorum ondan yy dinliyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 85 göst.
0 oy
7 cevap 322 göst.
26 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,270 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 344 göst.
18 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Ankakus_1 (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 165 göst.
12 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,270 puan) tarafından soruldu