Kızlar bugün arkadaşlarımla buluştum hepimizin bebeği aynı zaman doğdu 2 aylığız. Bebisleri usluydu maşallah diyim benimki uyanık olduğu her an ağlamakla meşgul sadece kucak olacak bize :) bebislerin yatırdılar bakındı çocuklar öyle:) şimdi kıyaslama diyenler olucak ama ne bilim işte bütün gün ağlayan kızışım dan sonra garib geldi. :) Bu arada sanırım kızımın idrarda bi mikrop varmış pazartesi sonucu doktor gorucek ağlamasi ondan da olur mu sizce sürekli. :(
Canim her bebek aynı olucak diye bir şey yok Rabim sağlık sat versin üzülme hem bebekler agladigimda anne baya itat ediyorlar du ediyorlar
Evet cnm benim kızım çok ağlıyordu enfeksyon vardı bide üreme yapamadığından agliyorlar cnm
Oğlumun küçük ağzı hiç susmaz :/
Valla cnm oglum suan hasta ama hasta olmasada kucak delisi ya ayagimda sallicam ya kucagimda duracak oyle cok yatmioda alistrmissin dio herkes ama gazi emzrme falan derkn ister istemez alisio bi kere bile gormedim kendi kendine oynadgni
Insanin ilk cocuguyla ikinci cocugu bile ayni olmuyo ki tut ki bi de baskasiyla ayni olsun. Benim eltimin ilk kizi sürekli uyurdu cok sakindi hala aynıdır. 2.si daha bebekken gözleri fildir fildirdi nasil yaramaz nasil enerjik :)
1,492,030 soru
24,379,931 cevap
348,651 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın