0 oy
541 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,422 puan) tarafından

Merhaba kizlar ben hamileligimin 6. Haftasindan beri progestan kullaniyorum hicbir sıkıntım olmadigi halde bunu verdi doktorum suan 10 haftaligim 1 hafta once kahverengi kanamam oldu ve dusuk onleyici igneye basladim bugun eczaneye igneyi almaya gittigimde eczaci zaten progestan kullaniyosun igne niye verdi doktorun bebek sagliksizsa dusmeli bu kadar zorlamaya gerek yok gibi seyelr soyledi ve cok canim sıkıldı benim gibi bu sekilde olup bebegini saglikli bi sekilde kucagina alan oldu mu

13 Cevaplar

0 oy
(807 puan) tarafından

Çok biliyosan eczacı yerine keşke doktor olsaydın deseydin sende 

-Reklam-
0 oy
(757 puan) tarafından

Hepimiz bu yollardan gectik canim progestan hap igne kullanmadan 9. Aya ulasan etrafimda yok denecek kadar az . Eczaciyi takma kafana sacmalamis . Doktora diyim de bide sana sorsun ona gore versin deseydin

0 oy
(1,690 puan) tarafından

O terbiyesiz mahlukatı Allah bildiği gibi yapsın inşallah.. 12.haftamdan beri kanamam oluyodu ta ki 32.haftaya kadar devam etti kaç kutu progwstan hap kaç tane progestan iğne kaç tane proluton depot kullandım sayısını hatırlamıyorum.. 6 gün önce doğum yaptım Allah ıma bin şükür çok sağlıklı bi evladım var.. sen hiç sıkma canını kardeşim.. Allah a dua et onu da Allah a havale et. Rabbimin izniyle sağlıkla alırsın kucağına yavrunu

(1,422 puan) tarafından
Burda yazilanlari gorunce icim daha da rahatladi doktoruma guveniyorum zaten ama pat diye eczaci oyle konusunca malum hormonlar insan ister istemez etkileniyo bazi seylere kulak tikamayi ogrenicem ins
(1,690 puan) tarafından
Hiç sıkma canını benim ilk kanamam olduğunda hüngür hüngür ağlamıştım doktor soru soruyodu ağlamaktan cevap veremiyodum en son doktor moralin bu gibi durumlarda çok önemli olduğunu eğer stres sıkıntı yaparsam düşmeyeceği varsa da düşeceğini sadece inanarak dua etmem gerektiğini ve ilaçlarımı aksatmadan tuvalet dışında yataktan kalkmamam gerektiğini söyledi.. sana yemin ederim 6 ay boyunca yattım kuzum.. tuvalete ve doktor randevusuna kalktım sadece yataktan yemeğimi dahi yatakta yedim.. o yüzden hiç üzme kendini elini karnına koy ve dua et ilaçlarını ihmal etme.. o eczacı olacak şahsiyete de Allah verir cezasını hiç merak etme
0 oy
tarafından

Kese ustunde kanama oldugu icin progestan kullandim basindan beri 28 haftada biraktim eczaciya deseydin kayasimisin sanaa ne die

0 oy
(1,219 puan) tarafından

şikâyet etseydin cnm böyle patavatsızlık olmazki ona fikrini soran olmuş mu o doktordan daha iyimi bilcek 

0 oy
(821 puan) tarafından

Hiç düşük tehlikem yok çatı agrım var ben bile hapını kullanıyorum doktorum verdi boşver canım sen ağzı olan konuşuyo işte

0 oy
tarafından

Ya sen iğneni ver sanane terbiyesiz derdi sanamı düştü 

0 oy
(1,508 puan) tarafından

Anayın örekesi diyeydin acı

0 oy
tarafından

Benimde sürekli kanamam oldu ilk haftalarda. 1 ay sürdü nerdeyse simdi şükür 25 haftaligiz. Elbetteki kaderde varsa düşüyo ömrü ne kadar yazdiysa Rabbim ama hic progestan kullanmayip hic dikkat etmeseydm bu gunlere gelir miydk?

0 oy
(1,424 puan) tarafından

Kendini çok şey bildiğini zannediyor sanırım o eczacı valla bana denk gelicekti çok kötü terslerdim ister sağlıklı ister sağlıksız ona mi kalmış bebeğin düşüp düşmemesi tevbe yarabbi ya sinirlendim kizzz

0 oy
(2,348 puan) tarafından

Özür diliyerek soyluyorum yalnis anlamayin lutfen ama zorlama kismina katilmiyorum fakat dogru dusen bebekler sagliksiz bebekler.  Bnmde dusuk riskim var bu yuzden cok arastrdm sglikli bebekler dusmuyor bebek dusuyorsa mutlaka bi saglik problemi vardir saglikli degildir vs. 

Dis sesleride bu kadar kafana takma igne kullniosun progestan kullaniosun ama en onemlisi senin stres olmaman gerk bnmde  kahverngi kanamam oldu acile gttim hemn bi igne  yedm 2 serm birde progestan verdi Allah yavrularjmizi korusun

0 oy
tarafından

Of onane yaa. Niye takiyosun ki sen bosver. Sagliksiz olsa doktorun ugrasmazdi. Direk kurtaji onerirdi. Sen skma canini bdhada gitme o eczaneye. Gerekirse sanami sorcam de. Uzulme bak bebegine zarar verirsn. 

0 oy
tarafından

Ay tövbe estağfurullah ben 26 haftam bitti halen kullanıyorum kasilmam oldukça doktor Progestan iğnede verdi evde duruyor eğer kanaman olursa kulan demişti ne ***** insanlar var ya 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 91 göst.
24 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 16hurrem&02 (194 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 209 göst.
27 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sedaades (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 502 göst.
6 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gulsah45 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 300 göst.
30 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,922 soru

12,400,356 cevap

44,399 kullanıcı

Kategoriler

...