0 oy
290 göst.
Diğer kategorisinde (2,768 puan) tarafından
Kızlar her delikten yol bulmuşlar. Dün tezgaha kadar çıkmışlar domestosla  devamlı temizliyorum ama yine çıkıyor. Nasıl kurtulucam

16 Cevaplar

0 oy
tarafından

Sirkeli su sık canım çıktıkları yerlere

(2,768 puan) tarafından
Geecermi öyle
tarafından
Her hafta sıktım ben öyle çözüm buldum eski evimde.
(2,768 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Aynı derrtten muzdaribim bitmiyor sirke falan sıkıyorum kekik yağı ile siliyorum ne fayda 
(2,768 puan) tarafından
Kırıntı bırakmayın diyorlar ama süpürge elimde süpürüyorum hep
(4,687 puan) tarafından
Bende süpürüyorum
0 oy
tarafından
Kendim yazdım zanetim bnmde artık tezgah a cikmslr çok korkuyorum oturup ağladım 
(2,768 puan) tarafından
Ay Bende öyle ya kafayı yicem eve gelen misafirde yağ varsa gelir kir varsa gelir diyorlar akşama kadar deterjanlq siliyorum
0 oy
(1,320 puan) tarafından
Bayer kothirine haşare ilacını övüyorlar ben de denemedim henüz eşim detan almış işe yaramadı
(2,768 puan) tarafından
Bende bi denim nerde bulabilirim
(1,320 puan) tarafından
Eczane de de varmış trendyol da daha uygunmuş
(2,768 puan) tarafından
Tamam canım Çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Eczanede karınca ilacı satılıyor 
(2,768 puan) tarafından
Tamam canm çok sagol
0 oy
(1,441 puan) tarafından
Yem gibi ilaçlar oluyor canım bizde de 1 ay olmuyor çıkalı döktük heryere 1 hafta mutfağımı silip süpürmedim gitmişler benim buzdolabına erzak kaplarıma kadar girmişlerdi
(2,768 puan) tarafından
Ayy benim ki de ilerliyor. Ilacın adı ne
(1,441 puan) tarafından
İnan bilmiyorum canım hiç bakmadan kullanmıştım ama böyle toz gibi üstten delikleri vardı döküyordum heryere eczaneden almıştık 1 hafta sonra gitti hepsi halada balkonumda Bi köşede var çünkü ordan geliyorlar
0 oy
(2,608 puan) tarafından
Aynı sorunu bende yaşadım öldürmemek için bir sürü şey denedim doğal olsun diye ama mecburen ilaç aldım bir kez kullandım bir daha gelmediler yılda bir defa geliyorlar kullanıyorum bir daha gelmiyorlar sene çıkana kadar 
(2,768 puan) tarafından
Ilacin adını bana da verirsmsn
(2,356 puan) tarafından
İlacını adı nedr bacım aynı dertten muzdarbm
(2,608 puan) tarafından
İnsectum diye bir ilaç kızlar bir marketten almıştım 15 lira falan ama her yerde bulunur mu bilmiyorum mavi şişeli sprey şeklinde
0 oy
tarafından
Aynı şey bende vardı ne yaptıysam gitmedi salatalık kabuğunu koydum nereye gördü isem her yere koydum en son balkondan yol yapmışlardı orayada koydum 2 gün sürmedi kayboldu salatalığın anlamı karıncalar için sizi evimde istemiyorum demekmiş karıncalar sevmezmiş salatalık kabuğunu 
(2,768 puan) tarafından
Ya öyle mi. Kabuğunu soyup mu koyucam
(481 puan) tarafından
Benimkiler oyle arsizdi ki salatalik kabugunu toplasip yedi. Vallahi ben pes ettim cunku binlerceydi
tarafından
Aynen soyupta
tarafından
Hahahaha kralıce :)
(2,768 puan) tarafından
Ay sesli güldüm resmen
0 oy
(925 puan) tarafından
Yazın başında bizim yatak odasınin pencere altından bir sürü karınca giriyordu eve heryeri kaplamış iki tane çatlak varmıs eşim silikon sikti kapadı delikleri çok şükür karınca kalmadı ama versene aynı dönemde bir catlaktan giriyorlar ugrastiriyorlar bizi:)çatlakları kapatin canım başka türlü gitmiyorlar ışığı gören giriyor 
(2,768 puan) tarafından
Kapattik başka yer buluyorlar. Neresi olursa olsun kapattık ama yine yol buldular
0 oy
(2,945 puan) tarafından
Kırıntılı eve çok geliyorlar bı bikere geldilermi yumurta yumurta cogaliyorlar ve sonunu alamiyorsun ben bir tane gördüğüm an çamaşır suyu dosuyorum deliğe. Ege çok çok fazla ise onlar çoktan orayı bulmuş üremis bile sonunu almanda zor olur Allah yardımcın olsun
(2,768 puan) tarafından
Devamlı süpürüyorum kırıntı bırakmıyorum ama yinede geliyorlar
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Tuz dök çıktıkları yere 
(2,768 puan) tarafından
Tuz döktüm un döktüm çamaşır suyu domestos yinede yol buldular
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Toz deterjan koyy oralara gelmezlerr cnm.
(2,768 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Ben eğer çıktığı deliği kesinlestiriyorsam toz deterjan döküp peçete yıkıyorum. Ve ayriyetten beyaz sirkeyi suyla karıştırıp sıkıyorum daha gelmiyorlar 
(2,768 puan) tarafından
Bildiğimiz çamaşır makinesi deterjanı mı Bir de onu deneyeyim
tarafından
Evet canım
0 oy
(481 puan) tarafından
Yag varsa kir varsa diyenlere bakma. Ben sirf bu yuzden yeni tasindigim evden 1 ay dolmadan tekrar tasindim tabi baska sebepler de vardi tesisatta sorun vs. yatağa çıkıp ağzımıza burnumuza giriyolardi hem de suru halinde. Yatakta kirintinin yagin ne isi var. Banyoyu klozeti duşu yatağı  her yeri sarmişlar ve ciktiklari bir suru delik var tavana falan cikiyolardi suru halinde belki binlerce vardi. Bazi evleri mesken tutuyolar. Ilac sikiyorduk cunku dogal yollarla baş olmuyordu. Gerci kimyasal ilac da fayda etmedi resmen kactik
(2,768 puan) tarafından
Evet ya devamlı yağdan kirden geliyorlar temiz olsa gelmez diyorlar ama yani parkede de bir şey yok ki Niye geldi O yüzden Biz de Şaşırdık kaldık Biz de bu evi yeni aldık 6 ay oldu Ne yapacağımı bilmiyorum
0 oy
(2,786 puan) tarafından
Karınca tozu al çıktığı yere dök bir daha asla gelmezler
(2,768 puan) tarafından
Deneyim onuda
0 oy
(2,091 puan) tarafından
Evi ilaçlatin başka türlü geçmez tarçın kahve sirke hepsi zaman kaybi
(2,768 puan) tarafından
Herşeyi denedim kim ne dediyse

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 103 göst.
7 Aralık 2022 Diğer kategorisinde kbrazhra (1,467 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 170 göst.
1 Şubat 2022 Diğer kategorisinde ZeynApp (727 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 193 göst.
25 Nisan 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Yüsra kılınç (1,523 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 139 göst.
14 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sed.bey (25 puan) tarafından soruldu

411,137 soru

12,375,392 cevap

42,789 kullanıcı

Kategoriler

...