0 oy
110 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,452 puan) tarafından
Merhaba devlete uzun zamandır randevu bulamadığım için özele gittik bugün bir tane dişe kanal tedavisi dolgu olacak 1200 dedi  çok mu acaba ya annem çok  çok dedi moralim bozuldu ya bir kaç hastane daha sorsaydik keşke hiç fiyat bilgimiz yok Adana da oturuyorum bu arada sizin oralarda ne kadar bilginiz var mı 

7 Cevaplar

0 oy
(4,292 puan) tarafından
Cok değil normal
-Reklam-
0 oy
(999 puan) tarafından
Çok değil fiyatı normal canım 
(1,452 puan) tarafından
İnşallah canım hiç pazarlikda yapmadık pazarlık oluyor mu ki hastanede acaba :)
(999 puan) tarafından
Yani canm çok inecklerni sanmiyorm dene bı kişiden kişiye değişir kimi biraz ikramda bulunabilir ben 2 yıl öncesine kadr dis hekimi asistanlığı yapiyordm sonra kızıma hamile olnca ara verdm tam geri basliycktn tekrar hamile olduğumu öğrendim dondmedim
(1,452 puan) tarafından
Hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
0 oy
tarafından
Fiyatlar hakkında bilgim yok canım bende dişten yana çok dertliyim nasip olursa özel hastanede bütün dişlerimi ameliyat ile çektirmeyi düşünüyorum 
(1,452 puan) tarafından
Hepsi zor olur ya Allah yardım etsin inşallah
tarafından
Genel aneztezi alırsam yaptırcam yoksa yaptırmam sonra yenı diş yapacaklar onada genel aneztezi isticem baya zor işim ya ama dolgudan nefret ediyorum söylemek istiyorum sanada
tarafından
Benım bütün dişlerim dolgu idi daha sonra bu dolgular düştü dişlerim zaman zaöan kırıldı şimdi ağzım dolu kök hepsi kök kaldı kırıldı döküldü hep kök çektirmeye de korkuyorum eti kesip çekiyorlarmış ondan aneztezi almazsaaam olmaz
(1,452 puan) tarafından
Ne yapabilirim mi dolgu yerine
tarafından
Dolgu bir zman sonra düşüyor ve kırılıyor dişin kırılınca sadece kök kalıyor kök çekimi de hiç kolay değil etini kesip alıyorlar benım çocukken hep annemin zoruyla yaptırdım dolguları ama bana kalsaydı dolgu yerine çekim isterdim boşuna o kadar acı çektim
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Normal canım
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Normal bence
0 oy
(4,690 puan) tarafından
Normal ben geçen bir dişçiye gittim 1250 dedi kanala
0 oy
tarafından
Gayet normal istanbulda 1500 den başlıyor suan yani
(1,452 puan) tarafından
Teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 128 göst.
0 oy
6 cevap 73 göst.
25 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serennn (1,452 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 96 göst.
14 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 122 göst.
6 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Ollaluna (46 puan) tarafından soruldu

410,226 soru

12,336,662 cevap

39,403 kullanıcı

Kategoriler

...