0 oy
66 göst.
Diğer kategorisinde (8,399 puan) tarafından
kombi baca temızlık ve petek temızlık cağırsak kaca yapıyolar palıya mı yaparlar bilgisi olan var mı 

1 cevap

0 oy
tarafından
Bilmiyorm canım biz kendimiz temizliyoruz petekleri  fln 
(8,399 puan) tarafından
nasıl temızlenıyo ki
tarafından
Eşin daha iyi bilir kombının suyunu kesiyoruz peteklerin yanında boru var borunun vidasını gevşetiyoruz altına da leğen tutun pis su akacak ıkı taraftan peteği dökünce kaldırılıyor zaten tualete götürdük hortumla içini dışını yıkadık o döktüğümüz yerden de hortumla su  tutuyorum  içindeki siyah pislikler çıkıyor miss gbı oluyor temizledikten sonra yine aynı yere takıp söktüklerimizi ıyıce sıkıyoruz
tarafından
Sonra kombinin suyunu geri açıyoruz Bi tur su verip peteğin derecesini açıp ısıtıyoruz hepsi ısınınca peteğin yanında bir yer var orayı tornavida ile gevşetip havasını alıyoruz geri sıkıyoruz altına yine leğen tutmayı unutmayın aklına takılan şeyler varda foto yükleyebilirim
(8,399 puan) tarafından
bayodaki otomatık oluyoda evdekınlerı temızlemek ıstıyom bacasını temızlemek hata verıyo kombi calışıyo bundan mı bılmiyom
(8,399 puan) tarafından
azıcık duruyo hemen hata verıyo kombi
tarafından
Ateşleme yapmıyor olabilir
(8,399 puan) tarafından
anladım ataşleme niye yapmıyo sorun mu var
tarafından
Her kombi farklı canım senınkını tam bilemem de bızımkı hata verince resetliyoruz düzeliyor
(8,399 puan) tarafından
yaptım resetledım kackere ama düzelmedi
tarafından
Sorun başkadır o zman canım bilemem
(8,399 puan) tarafından
cok sağol canım bakam bacasını temizliyem de sonra bıda deneyem olmadı servıs ararız artık
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 230 göst.
29 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Ayseaslan (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 241 göst.
11 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Azad (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 334 göst.
1 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Eylulunannesiiiii (402 puan) tarafından soruldu

403,605 soru

12,092,271 cevap

36,384 kullanıcı

...