Kızlar elınızde bı ımkan olsa Esınızın hangı huyunu degısırdınız ..?
Ben; cabuk sınırlenme ve kufur etme
Ailecek ağızları pis belden aşaya konuşurlar çok utanıyorum pis ağzını düzeltirdim
Ben kufur huyunu deyistirdim cok sukur ..esim haddinden fazla kufur ediyordu .. en iyrendiyim sey ..Annesine diyordum .oda erkek dediyin kufur eder diyodu ..bende goruruz dedim :).simdi esim soylemek istese bile yutkunuyor:)
Bende çabuk sinirlenme huyunu değiştirmek isterdim
Aynen bende çabuk sinirlenmesi ve küfür olur olmadık herşeye eder eşyalarla bile kavga ediyor bazen düşün :))
Ben adaletini duzeltirdim
Aynen öyle çabuk sinirleniyor bnm kocam. Ama çabuk sakinleşir :)
Huyunu değil de burcunu değiştirsem keşke :D ikizler burcu da çok çabuk fikir değiştiriyor :D bi gün bi karar alıyoruz ertesi gün değiştirmek ister şöyle değilde böylemi yapsak der :D bende tabi daha dün böyle dedin ya diye çemkiriyorum bunlar hep ikizler burcu olduğu için :D değiştirmek lazım shjsjsh
Kıskançlık huyunu :)
Merhaba bende küfür etmesi içmesini degiştirmek isterdim birde arkadaşlarının :)
Çok maç izlemesini =D
Ah ahh elimde bir sihirli değnek olsa küfür inat çok konuşma herşeye karışma huyunu değiştirirdim
Kıskançlığını ve arkadaş sevdasını değiştirirdim heralde . Genelde kavgalarımız bu ikisi yüzünden çıkıyo bu ikisi olmasa sinirlenmez hiç kavga etmeyiz ikimizde
1,490,134 soru
24,353,771 cevap
346,621 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın