0 oy
128 göst.
Aile kategorisinde tarafından

3sene olacak Pazartesi günü kızlar ne alsam ne yapsam ya da bilemedim fikir öneriniz varsa alırım <3 biz çok şükür eşimle aramızı düzelttik artık hiç tartışmıyoruz arada bi ses yükseltme oluyo ama oda gelip geçiyo işte :)

5 Cevaplar

0 oy
(4,907 puan) tarafından
Hiçbişey almadım. Bi pasta bi yemek yeterli:)
tarafından
Hmm bu sene alıyım dedim bende ama geçen sene almamıştım galiba hatırlamıyorumda o almasaydı hatırladım kesin o ayrı :D
-Reklam-
0 oy
(4,091 puan) tarafından
Hiçbir şey almadım ya biz genelde bi şey almayız içimizden gelirse hoşumuza giden şeyi normal zamanda alırız geçen haftaydı bizim de kızımı kayınvalideme bıraktık güneş gözlüğüm kırılmıştı zaten alacaktık beni aldı gidip gözlük beğenip aldık o bi şey istemedi ordan da yemeğe gidip eve geldik klasik 3 yıldır her özel günde akşam yemeğe gideriz bazen ihtiyacımız olan şeyi bazen çiçek alır öyle 
tarafından
Hmm bizim gibi genel olarak ama eşim alır yıldönümlerinde bişey genelde benimde aklıma bişey gelmedi klasik tşört filan alayım bari bende
0 oy
(3,491 puan) tarafından
Tatlı aldım:) 
tarafından
:D en güzeli aslında
0 oy
(13,655 puan) tarafından
Bizim 5 ci senemiz ama evlilik geçen seneydı daha olmadı bi yıl nikah gününu de benimkinin doğum gününe aldımki unıtamasın:) doğum gününde saat almiştim bızım kuyumcudan 
tarafından
Hmm anladım kuzu saatler çok pahalılaşmıştır iyice onu almam :)
0 oy
tarafından
Bu sene hicbirsey olmadı o gün mahkememiz vardı hatta
tarafından
Hmm anladım canım sağlık olsun

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 271 göst.
0 oy
33 cevap 1,315 göst.
29 Eylül 2020 Aile kategorisinde ❣ Gam ❣ Sat ❣ (1,635 puan) tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 688 göst.
12 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nur29 (252 puan) tarafından soruldu

407,219 soru

12,223,157 cevap

36,820 kullanıcı

...