0 oy
238 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (173 puan) tarafından

İlk resim sabah uyanınca olan. Sağlık ocağına gittik alerji ya da isilik dedi. Alerji testine gideceğiz. Eve gelir gelmez yıkadım verdiği merhemi sürdüm şu an böyle oldu. Bebeği alerji olanlar 2 saat içinde bu şekilde düzeldi mi? Heralde isilik oldu 

image

image

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oy miniğim benim Rabbım size acı vermesin inşallah tabi canım alerji olsa döküntü devam eder bence benim oğlumda olmuştu Dr iç ateşin dışa vurduğunu söyledi ama böyle değildi çok geçmiş olsun canım
-Reklam-
0 oy
(481 puan) tarafından

Ouyy rahatliyivermis kuzu<3

0 oy
(387 puan) tarafından
Benim kizmin bacawinda da olyo terden olsuyor cikmaya baslayanda yikyorum sabunla kuru tutmaya calsiram dersini
0 oy
tarafından
Alerjiye benziyor benim oğlumda alerjik çocuk hatta bebeklikten beri var sağlık ocağı 2 krem vermisti 1 günde hicbirsey kalmadı vücudunda sen mutlaka test yaptır 
(173 puan) tarafından
Üniversite hastanesinde randevu yok. Acilen giriş yapsam test yaparlar mı
tarafından
Bilmiyorum ki canım ya ben özelde yaptırdım emziriyorsan senin yediğin biisy alerji yapmış olabilir yada mama veriyorsan süt alerjisidir çok geçmiş olsun
0 oy
(4,305 puan) tarafından
Isilik çok çabuk soner matlasir ama yine de puturlukler bir kac gune gider geçmiş olsun 
0 oy
(1,846 puan) tarafından
Kıyamam geçmiş olsun nası giydiriyosun bide evin derecesi kaç şuan? 
0 oy
(20,946 puan) tarafından
Bizim 2 hafta önce alerji oldu. Postlarima bakabilirsin. Resmi var oğlumun sırtının. Bizimki daha farklıydı sizinkinin başında beyazliklar var. Acilde yazdıkları ilaç ve şurup işe yaramadı. 1 gün sonra bile artmaya devam etti. Başka bir hastanenin özeline gittik. Kortizonlu alerji iğnesi yaptılar. Ondan sonra geçmeye başladı. Ama onda bile geçmesi 2 gün sürdü. Şükür şuan bişey yok
0 oy
(271 puan) tarafından
Alerji gibi duruyor beyaz dolu dolu. Sen yediğine içtiğine dikkat et canım emziriyorsan. İki üç gün içinde ne yediysen onları yeme
0 oy
tarafından
Oyy minnaka bak nasılda acı çekiyormuş. Geçmiş olsun. iNşAllah çabucak iyleşir
0 oy
(6,677 puan) tarafından
İsilik bu cnm eczanede ilacı var al kullan sıcaktan böyle oluyor
0 oy
(986 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun.masallah nasıl tatlıya.bunlari gördükçe bidaha doguradim geliyor.bebekliklerine soymadan hmn büyüyorlar.:)) Rabim hepsine sağlıkl versin
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Alerji hemen geçmiyor canım ısilık olabilir 
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Canım alerji de olabilir, çünkü atopik durumda banyo sonrası kremde rahatlama oluyo

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 276 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 1996 Anne (2,250 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 126 göst.
0 oy
2 cevap 91 göst.
0 oy
2 cevap 186 göst.
25 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Muge (143 puan) tarafından soruldu

Kategoriler