0 oy
425 göst.
Diğer kategorisinde (417 puan) tarafından
Kiracı çıkmıyor evden gecen sene esim abi ev bak sen ben evıme gecıcem dedi cıkmıyorum diye yukseldı sonra ben hurda topluyorum falan yapdı otur bı sene daha ev bak ama diye anlastılar bu sene aradı esım bakıyomusj abındıye bianda esıme hakret etmeye baslamıs cıkmıyormu nereye verıyosan ver Allah korkun yokmu senın falan bazen kımseye uzulmemek gerekıyor gercekden avukatı aradık kirasını gununde yatırıyorsa ihtar ceksende bi anlamı olmaz çıkmadan 12 yıl oturur demış haklar ondan yana demış böle bısı gormedm 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçen sene anlaşırken keşke bir tahliye taahhüdü imzalatsaydınız.
(417 puan) tarafından
Hayır neye direnıyor yani
tarafından
Kiralar çok arttı. Muhtemelen piyasaya göre aşağıda oturuyordur. O yüzden çıkmak istemiyordur
(417 puan) tarafından
Evet zaten o yuzden de o 1 oderken ben neden 2,5 ödüyim ki
tarafından
Onu çıkartıp kendi evinize mi taşınacaksınız siz? Yani niye kendi evinizde oturmak yerine kiraya çıktınız?
(417 puan) tarafından
Kiraya cıkmamıstık ev almıstık aldıgım eve gecmısdım ödiyemedık bazı sebeplerden sattık suan sattımız kısının kıracısıyız
-Reklam-
0 oy
(566 puan) tarafından
Aynı durumu bizde yaşıyoruz canım. Tebliğat göndereceğiz bizde
(417 puan) tarafından
Saka gibi insan kendi evıne gecıp oturamıyor adam 1000 liraya benım evımde oturuyor ben 2.5 kira ödüyorum
(566 puan) tarafından
Öyle öyle.. kiracılık nedir biliyoruz o yüzden üzülüyoruz uyguna otursun diyoruz ve borçlu olan evime geçemiyorum. Tanıdık avukat varsa iletişime geçin. Yabancı avukatlar uzatıyor
(417 puan) tarafından
Tanıdıkla konusduk bu bence deneyımlı daha onceden kirayıda gununu hıc gecırmıyor zaten
0 oy
(6,681 puan) tarafından
Zam yap essek gibi çıkar
(417 puan) tarafından
Zamı kendisi istediği gibi yapıyor kuzu biizm yaptımızı kabul etmıyot
tarafından
Burdki kiracılar gelir şimdi seni linç etmeye haberin olsun :)
(417 puan) tarafından
Gelen gelsın valla zamanında acıdık esime kğfür hakaret etti ınsandan ınsana degısıyor herkes bır deıl tabıkı ona gore yorum yaparlar umarım
(6,681 puan) tarafından
Gelsinler polis yoluyla da mi çıkmıyor ya bizim kirabu ödemiyor desenz ne demek kendi istediği miktarı ödüyor
tarafından
Senin için demedim canım eiarjadş eşşekk gibi yazmışya ona dedim valla burda herkes ev sahiplerine bir sürü laf söylüyor yok vicdansızlar yok bilmem ne ama ev sahibi olmak daha zor bence
(6,681 puan) tarafından
Ben kendim de kiracıyım hiç bı ev sahibi ne zorluk cikarmadim
(417 puan) tarafından
Zaten kuzum devletın verdiği zam 200 liraymıs onun üstünde istersen ödemesede oluyormus böle sacmalık gormedm
tarafından
Sen kirada oturuyorsun bence dva açsn kazanırsın
(417 puan) tarafından
Esimde mahkemelık olmak istemiyor kirayo yatırmaz hıc diye ihtiyacımz var o parayada suan
(6,681 puan) tarafından
Başka avukatlarla görüş kiracı olduğunu Kendi evine geçmek istediğini söyle böyle olmaz ki
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Senin başka oturacak evin yoksa mahkemeye ver canım mecbur çıkacak 
0 oy
(4,147 puan) tarafından
Kendiniz taşının eve bu sekilde dava açın olmadı bir kac ay  2 parça eşya atarsınız kontrat yenilemek zorunda değilsiniz nasıl 12 sene otururmus öyle şey mi olur.
0 oy
(17,686 puan) tarafından
Evi yeni mi aldınız eğer ev sahibinin başka evi yoksa aldığı evdeki kiraciyi tahliye ettirip kendi taşınabiliyor diye biliyorum biz yeni kiraya taşındık ev satıldı biz araştırdık bize boyle dediler yani ev sahibi kendi oturmak istiyorsa bizi çıkartabilir yani sizin içinde geçerlidir bu 
0 oy
(2,327 puan) tarafından
Mahkemeye verin. Senin tapulu malın sonuçta 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 709 göst.
24 Kasım 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 746 göst.
2 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Cerenin Annesi (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.