0 oy
379 göst.
Diğer kategorisinde (327 puan) tarafından
Kizlar eşiniz evinizin laflarını gidip babasına anlatsa babası gelip size hakaret laf etse eşiniz haftada 1 Size şiddet uygulasa çocuklarınızla sizi tehdit etse ne yapardınız Ben evimi eşimi Çocuklarımı çok seviyorum git diyor gitsem gelmese arkamdan çocuklarımın hayatı mahvolsa ben bide gurbetteyim hiç bir yere çıkmam eşimle gece yürüyüşü hariç i bile minnet edilse kayinbabam dayım bide size karısı gibi davranıp üstünüze yürüse ve eşime dediğimde hak ediyorsun dese bakın ben her konuda haklıyım demiyorum ama ben bunları hak edecek büyük hatalarda yapmadım ..

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eski eşim olur kendisi 
(532 puan) tarafından
Ahhahahaah en kral yorum :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gurbetçiyim derken nerede yaşıyorsunuz ?
0 oy
tarafından
Oha ya su kayinbabalar kendi karilarina boyle davranmazlar
0 oy
tarafından
Çoluğumu çocuğumu alır boşanırım tabiki derhal
0 oy
(1,500 puan) tarafından
İmkann varsa çık git düzelir eder diye bekleme bi. Kere vuran sonra dövmek için bahane arıyor emin ol buna bnde ayrlmak istiyorum ne yalan söyleyeyim. Çocklar işin bahanesi biz bahane ediyoruz ama şöyle düşünmekde lazım o huzrsz şiddet gördüğün evde büymkedense ayrı olalm daha iyi 
(327 puan) tarafından
Gece oğlum okadar korkmuski 9 yaşında anne nolur ses etme dovmesin seni diyip ağlıyor sabah kızım 4 yaşında anne babam seni dövdü niye yüzün gözün mor bugünde ben kötü bir baba değilim süsü verim çocukları havuza götürdü
(1,500 puan) tarafından
Ya yazk işte bu çocuk lar bunu yaşamak zorunda değil ki çok üzüyorz onları çocuk larına kötü baba olmayablr ama sana kötü eş ve bu çocuk larada yansıyor bak kendin söyledin çok üzüldüm şuan çocuk larn sana onu demesine çok
tarafından
Sen hala o şekilde oturuyor musun bide o evde
(1,500 puan) tarafından
Olan çocuk lara oluyor her zaman 2 cisni niye yptn ki bole adama
0 oy
(952 puan) tarafından
Allah göstermesin birinden birini öldürürdüm herhalde ciddi diyorum. Yaşadıkların çok zor gözüm dönebilirdi 
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Ya bu kadar aciz olamaz kadınlar yapmayın bunu kendinize ailen yok mu senin hâlâ eşimi çok seviyorum diyorsun çocuklarını düşün onların psikolojsi ne halde şuan git şikayet et gerekirse ama kendine de çocuklarına da bunu yapma sessiz kalma 
(327 puan) tarafından
Babam arada hakaret etti niye duruyorsun diye dedi arıyayım onları izin vermedim çünkü çocuklarım onun yanında bişi yapar getirmez diye korkuyorum
0 oy
tarafından
Kimseden destek beklemem kendi ayaklarım üstünde dururum sktiri basarım o s.erefsize.
0 oy
tarafından
Ne hata yapmış olabilirsin ki. Hiçbir kadın şiddeti  hak edecek bir şey yapmış olamaz. Adam sürekli.dovuyor sen de seviyorum diyorsun. Seninki sevgi değil bağımlılık. Bir tanidgim yıllarca kocasından hakaret işitti, aldatıldı. Adam belki 70 yaşında hala aynı geçenlerde ayrılacak diye duyduk yine barismislar. Gençken ayrılsa ne iyi olurdi şimdi hem çocukları mutsuz hem kendi kimse evine gitmek istemiyor . İlerde sen de böyle mi olmak istiyorsun.
(327 puan) tarafından
Benim ailem bana sahip çıksa çocuklarıma çıkmaz ha ciksalar hep minnet olur ben 3 çocukla. Ortaokul diplomasiyal dışarda ne yapacam yoksa bir ev tutardım cocukalrimin başında dururdum hani çıkmazlik olurya çıkışı olmaz içinde kaldım bilmiyorum
tarafından
O adamdan dayak yiyip , hakaret isitecegine ailene minnet duyman bin kat iyi. Sen de yapabileceğin işlere gidersin. Lise diplomam olsaydı markette fln çalışırdın ama şimdi bilmiyorum alırlar mı. Ama temizlige gidenler bile asgari ücretten daha çok kazanıyor. Helal kazanç olsun da elbet bulursun kendine göre bir iş.
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Bunlar katlanılır şeyler değil bence 
0 oy
tarafından
Allah eşine insaf versin.
0 oy
(2,964 puan) tarafından

Böyle anası babasının lafıyla bana zulüm ediyorsa önce eşimin rahatını bozarım kusura bakmasın. Mutlu olmak isteyen dolduruşla mutsuzluk çıkarmaz. Bazılarında baktı ki bunun üstüne basalım ezelim müsait durum da bu kaidn diye. Önce kendileri mutsuz olur. Mutsuz oludugm yerde mutluluk vermek benim için cok zor.

Laf taşıyana böyle sır verilmes bacım bide git arkadasima anlat ona genede anlatma Eş olamamış sana o.

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 278 göst.
+3 oy
33 cevap 1,025 göst.
0 oy
3 cevap 264 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Huzurum91 (13,164 puan) tarafından soruldu
+5 oy
10 cevap 529 göst.
17 Ekim 2023 Diğer kategorisinde 241224 (5,153 puan) tarafından soruldu

Kategoriler