0 oy
353 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (245 puan) tarafından
Askolar  bebem 9 günlük ve poposu acayip pisik olmuş ne yapacam ben dünden beri hep yıkayıp kurutuyorum  başka bi çözümü olan var mı pisik kremide sürdüm faydası olmadı 

18 Cevaplar

0 oy
(2,515 puan) tarafından
Zeytinyağı akşam sürüyordum sabaha kurumuş oluyordu geçiyordu ardından 
(245 puan) tarafından
Yeni dogan miydi
(2,515 puan) tarafından
Evet canım ilk aylariydi
-Reklam-
0 oy
(14,235 puan) tarafından
Bezi degistir bez yapmış olabilir canım 
0 oy
(711 puan) tarafından
Pişik kremleri pişik pasını engelliyor pişik olduysa eğer geçirmiyor  bacım malesef o kremler. Sen her altını değiştirdiğinde yıka ve beyaz vazelin sur o iki güne bitiriyor pisigi ben öyle atlattim . Üni bayb kullandım psiki kremi olarak sürekli değil tabiki ara ara sürdüm paiki olunca sürünce gecirmedigini gördüm vazelin sürdüm anında belli etti 
0 oy
(324 puan) tarafından

Canım benim oglumunda oldu ne keremler aldık fayda yok en son bı eczane bulduk ozel karısım yapıyolarmıs oyle gectı benim oglumunkıbak atim sana resminı 

image

0 oy
(805 puan) tarafından
Pişik kremi hangisini kullanıyorsunuz. Mutlaka temiz içerikli alın. Islak mendil kullanmayın pamukla silin pişik geçinceye kadar. Kırmızı kantaron yağı sürün. İncia pişik kremi alın çok temiz içerikli 
0 oy
(473 puan) tarafından
Sudo krem , hametan , Fito krem ..bunlar doktorların önerdikleri canım , eczaneye de sorabilirsin .Bir de bezini açınca hemen bağlama biraz açık dursun hava alsın , ve altını kesinlikle parfümlü mendille temizleme , hatta ilk günlerde pamuğu kaynamış soğutulmuş suya batırarak sil poposunu , kurula ve bezini öyle bağla.İnsallah en kısa zamanda geçer.
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Sudokrem sür çoğunlukla açık tutmaya çalış 
0 oy
(504 puan) tarafından
Hametan dene benim oğlum da ilk doğduğunda olmuştu ne yapsak geçmedi yağlar kremler. Hametan hemen geçirdi. Hametan sarı kutu. Eczaneden alabilirsin en son aldığımda 16 TL idi sanirim
(245 puan) tarafından
Bende hametan sürdüm sanki daha kötü oldu
0 oy
(25,198 puan) tarafından
Bezi değiştir sarı kantoron yagı sür
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Canım bezini cok cişli olmasını bekleme pamuklu suyla sil gecene kadar pudra sür birebir gecirir trenyolda var akne kremi mavi kutu icinde cinko var aşırı etkili faydalı bebekteki kızarıklıklara göcmen kremi biz ailem tanıdıklarım o kremle büyüktük cocuklarınızı kendimizde yüzümüze kullanıyoruz 
0 oy
tarafından
Fito ve medesakol karıştır sür altını sürekli aç bana dua edersin gerçekten en etkisi bu ikisi en kötü pişigi bile 1 günde yok ettiğini biliyorum 2 bebeğimde de
0 oy
tarafından
Kantaron yağı kesinllikle çok iyi gelir 
0 oy
(181 puan) tarafından
sarı kantoron yağını kesinlikle tavsiye ederim.Doğumundan bu yana her pişik olduğunda kullandim akşam surduysem sabaha geciyordu
0 oy
(872 puan) tarafından
Merhaba geçmiş olsun. Öncelikle bezini değiştirin. Sonra da Hametan krem alın, o iyi gelir. Her bez değiştirdiğinizde poposunu ılık suyla yıkayıp iyice kurutun,  sonra hametan surun. Iyi gelir. Benim kızım de çok aşırı hassas ciltli bir bebek, o yüzden hametan bulunur evde. Onu sadece pişik olduğunda kullanıyorum. Sudocrem bile yardim etmediği zamanlar.
0 oy
(2,398 puan) tarafından

Ayyy benimde başıma geldi zamanın da baktım geçmiyor eşimin temiz bir atletini aldım bide çöp poşeti pişik olan yerlere krem sürüp atlet ve poşeti onu rahatsız etmeyecek şekilde sardık kayın validem ile eskiden yapılanlar gibi şükür sabahına hiç bir şey kalmamıştı ;)

0 oy
(4,589 puan) tarafından
Bezini degistir canım hava alsın poposu bolmbol yıkayıp kurula iyice zeytinyağı veya.hametan.surebilirsjn
0 oy
(1,164 puan) tarafından
Sen kendi yediklerini de dikkat et sütünden geçip alerji yapmış olabilir. Domates yumurta süt ürünleri gibi. 
0 oy
(14,867 puan) tarafından
Yika güzelce kurula zeytinyağ sür sık sık yap 

Islak mendil kullanma

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 98 göst.
21 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde yetodiyorum (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 152 göst.
17 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 190 göst.
24 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 2516 (1,716 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 89 göst.
18 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,004 soru

23,658,568 cevap