Sabah saat 8 birden karnima sancı girdi gecti yavaş yavaş suyum geldi hiç takmadım esim sordu noluyor suyum geliyor bişey yok dedim inanmadı altıma yaptım sandı ahaha neyse gitim ustümü degiştirdim yine islandi sancım bi giriyor bagiriyom geciyor susuyom neyse böyle devam etti gitikce şidetlendi artık hastaneye gidelim dedi eşim cok sancım var tabi eşim üstümü giydirdi gittik yolda kendime elbise aldim gülüyom nedense bitane piçama almiştim buyuktu degiştirdim rahatım yanı gittik acıle suyum geliyor dedim inanmadılar muane yaptılar doguma aldılar eşimi eve göndermişler dogum cantası için telefon yok ay içeri girdim yataga yatırtıp nst bagladılar allahım karnıma sancı nasıl giriyor amma geberiyom cikarın diyom nst olmaz diyorlar geberiyom aldım nst kadına fırlattım yine bagladı serüm verdi ateş bastı kusacam dedim poşet getırdi ama nasıl yalvarıyom laf dinlemiyorlar cıldırdım eşimi cagirin cıkacam dedim bunlar eşimi aramişlar esiniz cıkmak istiyor diye beni eşimin yanına gönderdiler serüm kanamiş kan içindeyim sancım giriyor her 5 dk bir heralde neyse eşimin yanına gittim ben buraya girmem dedim burda kalcam dedim sancım geliyor eşime sarılıp bagiriyom girmedim içeri sancı geldınde sarılıp bagiriyom başladım saydırmaya ne acelem vardı ben daha küçügüm niye yaptım istemiyorum bagiriyom saydırdıkca saydırıyom sancıdan eşim güldü neyse hadı artik içeri gir dediler sancılar cokk şidetlendi zorla girdim girdimde dogum başlamış tabı hemen dogum masasına aldılar bir sürü kadın üstüme örtü bile vermediler afe dersiniz yani sonra dogum başladı ikınamıyom dediler suni sancı vercez korkudan bi ikindim devam et dedi bikaç defa ıkındım cocuk cıktı kucagıma verip hemen küveze götürdüler beni birakip gittiler dondummm resmen cagiriyom gelmiyorlar titriyom artık geldiler sonra içimi temizlediler dikiş attilar dogumdan daha zor dur diyom durmuyor öldüm resmen dikiş atıp gitti ben donuyom bana bişey vermiyorlar neyse yataga gec dedi gectim kan içindeyim tabi bir iki saat bekletiler açliktan geberiyom telefonda yok eşime soylim getirsin neyse yemek geldi buz gibi bayat batlıcan pişmemiş yiyemedim lastik gibiydi et desen berbat ac kaldım eşim meyve suyu valan göndermiş bisküvi yedim berbat bi durumdayım yatak komple kan kimseyi almiyorlar kadın da erkekte tek odada kaldım bi diyom yeter kan içindeyim dondum cıkarın diyom cıkarmadılar 2 saat öyle yattım sonra odaya aldılar gitim üstümü degiştırdim kaynanamda refakatcı kaldı bi gün gittim cocugu gordum küvezde bi daha yanına almadılar şükür gecti ikimizde cok iyiz zordu ama gecti yani hakınızı helal edin uzun oldu