0 oy
1,298 göst.
Diğer kategorisinde (1,024 puan) tarafından
Delrcem artk aylardır ev arıyoruz 4bin kiralar şuan otrdgmz çok guzel yerdnisitma sifirdi ev sahibi evi satmis ve biz sürekli kavga ediyoruz eşimle ev yüzüne onada hak veriyorum ev arıyor çocuğumuz var 1bck yaşında hep hayalim kendi evimz olsn istiyordum 400bn gbi nakit var ama yetmiyor ve kredi asla çekmem diyor eskide olsa kendimize ev alalım diyorum 40yillik eve ben yatırımım yapmam diyor haklimi sizce biz omur boyu ev sahibi olamicaz diyom bende bıktım ya elalemin evini gir temizle ofoffff tülumu halimi nasl uydurcam ben tekrar .eski ev asla istemiyor yani.yok sen calisrsn birikim yaparz ev alınır nereye aliniyo ya kredi herkes cekiyo .Eminevim fln onlarada asla güvenmem diyor .dahada artacak fiyatlar alamayiz ztn diyorum yeter artık diye bagrdi bugün bende geldm annemin yanina .kaynanada yanımıza gelin deypdruyo herkesin düzeni Allah'ım sabir  .ailemde sürekli seninki herşeyi beğenmez ağır abi blmem ne biktm bu laflardan ben napaym ya gerçekten öyle birisi öyle herşeyi beğenmez marka takıntısı var bide 

29 Cevaplar

0 oy
(3,174 puan) tarafından
50 senelikte olsa mülk mülktur. Yarın o beğenmediği ev kav para eder biliyo musun. 400 binin 5 sene sonra bi değeri kalmicak. Aklını kullansin çeksin kredi alsın yada eski bina alsın farketmez ev evdir. 1 ay sonra TOKİ Türkiye genelinde büyük bir ev projesi açıklayacak ona bakın tokiye girin. Yeni yeni daireler. Bulunduğum şehirde çıkarsa hemen başvuru yapicam.
-Reklam-
0 oy
(7,454 puan) tarafından
Gel harama bulaşma kuzu bak bizde kiradayiz evet üzerine kredi ceksek bizde alabiliriz ev ama haram ve bir yerlerden çıkıyor o para hiç bulastirma adamıda sıkıntılandırma peki ailelerden borç alma gibi durumunuz yokmu biraz ondan biraz ondan sonra az az ödersiniz 
0 oy
(1,056 puan) tarafından
Bence ev alması daha mantıklı canım o kenardaki parada gider busefer hic alamazsınız şuan azda olsa şansın var kenarda paran var 
0 oy
(118 puan) tarafından
Kaynana sakın gitme benimde evim var ama ben gitmiyorum Çünkü kaynana benle oturmak istiyor ben istemiyorum huzur daha onemli
0 oy
tarafından
bazen olmayan birseyi zorlamamam lazim.. acik da degilsin kirani odeyecek durumunda var sadece alabilmek icin beklemelisin 400 bin bu devirde sifir daireye yetmiyor.. ustune eklersiniz sonra sende calisirsin yaparsiniz.. bu kadar kavga etmenin luzumu yok ki olmayacak die bisi yok birikmis ztn
0 oy
(7,782 puan) tarafından
Allah gönlüne göre versin kardeşim.
0 oy
(1,735 puan) tarafından
Eminevim birevim tarzı yerlere başvurun. Kira öder gibi oraya ödersiniz en azından mal sizin olur. 2 kuzenimde öyle ev aldı
(1,024 puan) tarafından
Söyledim onuda ya çekip giderseler ben güvenemem hc mi haber izlemiyon dio
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Canım tek senin eşin değil krediye girmek istemeyen bütün eşler böyledir emin ol bende kiradayim bir ara çok sık bende eşimi bunaltiyordum ev konusunda olmayınca olmuyor napsin onlarda krediye girmemesi daha makul 100 bin kredi için adam 3 katını mi ödesin birde üstüne faiz mi yesin bence biraz anlayış ile karsila eşini bu devirde ev almak çok zor kimse kira vermeye meraklı değil hele erkekler hiç onlar her ay kendi elleri ile yatırıyor onlara da her ay para vermek uzer başkasının evine eski bina Alsan daha sıkıntı içini tekrar yaptırmak zorunda kalıcaksın
0 oy
(4,226 puan) tarafından
Esin haklı bence altının dursun şuan 4000 tl kira ödemek de zorlaniyorsunuz çektiğiniz krediyi nasıl ödeyeceksiniz en az 8000 tl olur odeme bu hayat hep böyle devam edecek değil ya bir yerden sonra düzelecek ama bir kaç sene daha böyle devam eder Allah korusun ne zaman ne olacağı belli olmaz hele şu dönem insanlar ay sonunu zor getiriyorken.Evladin biraz büyüsün sen de gir calis biraz daha para biriktirin 400000 tl eskiden paraydi şimdi pandemi savaşlar hatali yonetim tarzi derken pul oldu doğru düzgün birsey alınmıyor.Eski evin masrafı da tekrar yapılmasına pahalıya geliyor.Ayrica eski evler yıkılıyor yeni ev yapılıyor extra para vermek gerekiyor.Pek cok eski evin arsa Hisseni alıyorsun pek çoğunun tapusu yok vs derdi çok bence sen eşini dinle.
(1,024 puan) tarafından
Ya blmyrm ailemde brz üstümüze geliyo eviniz olsn evinix olsn bende ona patliyom ona pek bse diyemiyolar eski ev alin satarsınız siz bu kafayla ev sahibi fln olamazsınız blmem ne ofof

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 792 göst.
0 oy
5 cevap 854 göst.
30 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Sunflower (1,122 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 570 göst.
31 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mehmetcan Emir (888 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,108 göst.
14 Mart 2021 Diğer kategorisinde Mehmetcan Emir (888 puan) tarafından soruldu

412,138 soru

12,407,195 cevap

44,658 kullanıcı

Kategoriler

...