Delrcem artk aylardır ev arıyoruz 4bin kiralar şuan otrdgmz çok guzel yerdnisitma sifirdi ev sahibi evi satmis ve biz sürekli kavga ediyoruz eşimle ev yüzüne onada hak veriyorum ev arıyor çocuğumuz var 1bck yaşında hep hayalim kendi evimz olsn istiyordum 400bn gbi nakit var ama yetmiyor ve kredi asla çekmem diyor eskide olsa kendimize ev alalım diyorum 40yillik eve ben yatırımım yapmam diyor haklimi sizce biz omur boyu ev sahibi olamicaz diyom bende bıktım ya elalemin evini gir temizle ofoffff tülumu halimi nasl uydurcam ben tekrar .eski ev asla istemiyor yani.yok sen calisrsn birikim yaparz ev alınır nereye aliniyo ya kredi herkes cekiyo .Eminevim fln onlarada asla güvenmem diyor .dahada artacak fiyatlar alamayiz ztn diyorum yeter artık diye bagrdi bugün bende geldm annemin yanina .kaynanada yanımıza gelin deypdruyo herkesin düzeni Allah'ım sabir .ailemde sürekli seninki herşeyi beğenmez ağır abi blmem ne biktm bu laflardan ben napaym ya gerçekten öyle birisi öyle herşeyi beğenmez marka takıntısı var bide